Speciale zondagen


Dag lieve ouders, leden en andere mensen!

November en december staan voor de deur.. Naast een bezoekje van de sint (hopelijk), fijne feestdagen en veel lekkers, betekent dit ook dat er enkele speciale ‘Chiro-data’ voor de boeg staan. Hieronder zie je er een kort overzichtje van:

 • 6 november
  Vandaag is het de laatste dag vakantie: Oooh.. We hopen dat jullie allemaal een super leuke week gehad hebben en geven jullie de kans om eventjes rustig uit te blazen. Dit betekent dat het vandaag GEEN Chiro is.
 • 20 november
  Naar jaarlijkse gewoonte gaan we eenmaal per jaar naar de kerk. Dit staat steeds gepland bij ‘Christus koning’ en zal 20 november doorgaan. We houden een kerkviering van 10 uur tot 11u30 (ongeveer) en nodigen hierbij ook alle ouders, grootouders, vrienden, … uit. De misviering is voor en door kinderen! We hopen vele mensen te mogen begroeten vandaag.
 • 2 december
  De keti’s organiseren elk jaar een SPAGHETTIAVOND om geld in hun kas te krijgen. Dit jaar staat het geroosterd voor 2 december in onze eigen Chiro-lokalen. Meer info vindt u op onderstaande flyer.
 • 16 december
  Ook de fakkeltocht is een vaste activiteit van onze Chiro. Nochtans is de fakkeltocht dit jaar net dat ‘ietsje’ anders! We zullen nog steeds wandelen, er zijn nog steeds fakkels, maar daar bovenop steunen we het goede doel.. De vrije giften van onze sympathisanten schenken we aan ESSEN FOR LIFE en hopen ook zo ons steentje bij te dragen tegen kanker.. Om 19 uur zullen we aan onze Chiro verzamelen!
 • 25 december en 1 januari 
  Dit jaar hebben we de pech dat Kerstmis en nieuwjaar op een zondag vallen.. Oooh! Daarom zal er deze twee dagen geen Chiro georganiseerd worden en zien wij jullie vrolijke / talrijke gezichten terug op zondag 8 januari!

Dit waren de speciale data voor november én december.. Hebt u nog vragen of bedenkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met de leiding!

Veel liefs!

flyer-spaghettiavond1

Advertenties

2 gedachten over “Speciale zondagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s