FEESTWEEKEND


Beste ouders, leden en/of Chiro-fanaten!

Het eerste weekend na de paasvakantie (vrijdag 21 april – zondag 23 april) is het weer zover en organiseert onze Chiro terug haar feestweekend om wat geld in het laadje te krijgen! Er staan een heleboel activiteiten op het programma, waarvan we ook jullie op de hoogte willen brengen!

 

Vrijdag
Naar jaarlijkse gewoonte, steken we van wal met een quiz die georganiseerd wordt door twee fantastische oudleiding! Dit evenement gaat door in het parochiecentrum naast onze Chiro en start om 20 uur! Let op: de plaatsen zijn beperkt, dus tijdig inschrijven is de boodschap!
Facebook

Zaterdag
Als hoogtepunt van dit weekend, vindt vanavond onze tentfuif MUGSHOT plaats! Wil je nog een keertje dansen en swingen, dan is dit the place to be!
Facebook

Zondag
Een geweldig weekend hoort afgesloten te worden met een geweldige afsluiter. Daarom zullen wij ons Chiro-terrein omtoveren tot een plek voor jong én oud! Er zullen 4 verschillende activiteiten plaatsvinden:

 • Fietstocht
  Onder het motto ‘Happen en trappen’, organiseren wij twee culinaire fietstochten. Naargelang de lengte van uw fietstocht (30 km of 15 km) wachten er enkele hapjes en drankjes op u om geconsumeerd te worden! Het begin- en eindpunt is onze Chiro.
  Facebook
 • Kubbtoernooi
  Voor het 4e jaar op rij, zal er een heus kubbtoernooi plaatsvinden op ons terrein! Ben jij degene die dit jaar met de trofee naar huis gaat? Het toernooi start om 14 uur. Rond 18 uur verwachten we dat de strijd gestreden is en de winnaar bekend is. Door het grote succes van voorgaande jaren, is tijdig inschrijven aangeraden!
  Facebook
 • Kindernamiddag
  Terwijl mama en papa fietsen, kubben of naar de koers kijken, kunnen de jongere spruiten genieten van een heleboel activiteiten in het thema COWBOYS & INDIANEN! Beleef een hele namiddag vol leuke en uitdagende spelletjes onder leiding van onze keti’s en aspiranten voor maar 4 euro! Als kers op de taart krijgen alle kindjes ook nog een ijsje én een prijs mee naar huis!
  Facebook
 • Koers
  Zijn alle voorgaande activiteiten nét iets te actief? Houdt u er meer van om naar de koers te kijken op groot scherm met een fris drankje in de hand? Ook dat is mogelijk!

Bent u helemaal overtuigd en wilt u deelnemen aan één – of meerdere – van deze activiteiten? Vergeet u dan zeker niet in te schrijven!
Waar en hoe u zich moet inschrijven, staat beschreven in het bijgevoegde document 🙂

(Document: MUGSHOTWEEKEND)

Hopelijk tot dan!!

De leidingsploeg

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s