Chiro uniform


Ben je helemaal klaar voor een nieuw Chirojaar? Vergeet dan zeker niet om elke zondag je Chiro-uniform aan te doen. Dit is belangrijk voor de verzekeringen en zo behoor je natuurlijk ook volledig tot de leukste Chiro van het land!

Het uniform bestaat uit meerdere kledingstukken. Hieronder vindt u verschillende manieren om ze aan te kopen:

  • De Banier of ‘de Chiro-winkel’.
    Zij verkopen rokken, vesten, T-shirts en nog veel meer leuke Chiro spulletjes. Deze kan je halen in hun winkel in Antwerpen/Leuven/… maar kunnen ook online besteld worden.
  • Onze tweedehandskoffer
    Onze Chiro geeft u ook de mogelijkheid om te kleine of oude Chirokleren bij ons binnen te brengen. Afhankelijk van de staat van het kledingstuk krijg je hiervoor tot 5 euro. Wanneer je echter een kledingstuk (broek, rok, vest, trui of T-shirt) wilt nemen uit de binnengebrachte kleding, betaal je hier 5 euro voor. Indien je graag een keer in de tweedehandskoffer wilt snuffelen, kan je dit elke zondag aan de leiding vragen.
  • Eigen T-shirts
    Sinds enkele jaren beschikt onze Chiro ook over haar eigen T-shirts. We hebben deze in verschillende maten en ze worden verkocht aan 12 euro per stuk. Onze T-shirts zijn bovendien ook goedkoper dan de T-shirts van ‘De Banier’. Deze leuke T-shirts kan je het hele jaar door kopen.

uniform-600x343

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s