BELANGRIJKE CORONA UPDATE !!!


Beste ouders en leden Zoals jullie allemaal wel weten, zullen de coronamaatregelen opnieuw verstrengen vanaf zaterdag. Dit betekent dat ook wij als Chiro onze werking een beetje gaan aanpassen. Voorlopig staan de regels voor jeugdwerk in CODE GEEL. Buiten op het terrein is er genoeg plaats voor iedereen, maar binnen helaas niet. We hebben binnen te weinig plaats om voor iedereen een lokaal te voorzien en met deze regenachtige dagen is dat wel belangrijk. Daarom hebben we besloten om een zondagmiddag in 2 shiften te organiseren. CODE GEEL:Wat betekent dit concreet?

Shift 1: Alle grietjes, speelclubs en rakwi’s hebben Chiro van 13u tot 15u.Shift 2: Alle tito’s, keti’s en aspi’s hebben Chiro van 15u30 tot 17u30.Zeg het voort! Waar worden de leden afgezet en terug opgehaald? (zie ook plattegrond)

Shift 1: – De grietjes = aan de kerk- Speelclub meisjes = terrein- Speelclub jongens = grasveld waar vroeger de Venne was- Rakwi’s = Tatteljee

Shift 2:- Aspiranten = aan de kerk- Toppers = terrein- Tippers = grasveld waar de vroeger de Venne was- Keti’s = Tatteljee Nog enkele belangrijke punten:- Voel je je ziek? Blijf dan thuis! – Draag een mondmasker en bewaar de afstand bij het afzetten en ophalen. – Laat het afzetten en ophalen vlot gebeuren, blijf dus niet praten bij andere ouders. – Zorg dat je je drinkenbus bij hebt. Wat als de regels terug veranderen? Als we de regels van code oranje moeten volgen, zal er aan de shiften niets veranderen. Hoe we dit verder concreet zullen organiseren, zullen we met jullie communiceren via de site en de facebookpagina.Als er nog vragen zijn, kunnen jullie altijd terecht bij de leiding. Dan maken we er samen veilige chirozondagen van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s