Corona-update


Goeiemiddag allemaal!

Ik ben er weer met een corona-update en meestal is dat slecht nieuws maar gelukkig hebben we deze keer ook een beetje goed nieuws dus daar zal ik mee beginnen!! 🙂Volgende week mogen de oudste leden na drie maanden binnen zitten eindelijk terug naar de Chiro komen!! Belangrijk is wel dat jullie altijd een mondmasker moeten dragen en zoveel mogelijk afstand van elkaar moeten houden. Ook zullen jullie activiteiten volledig buiten doorgaan (ook als het slecht weer is) dus je doet best warme en regenbestendige kleren aan 😉Het slechte nieuws is dat de bubbels voor onze jongste groepen verkleind worden van 50 leden naar 10 leden. Omdat al onze jongste groepen meer dan 10 leden hebben, hebben we beslist om hun Chiro-zondag op te delen zodat er toch elke week 20 leden per groep kunnen komen.Nu het praktisch gedeelte:De jongste groepen worden opgedeeld in twee bubbels die na elkaar Chiro zullen hebben.
=> Bubbel 1 van 13:00 tot 15:00
=> Bubbel 2 van 15:30 tot 17:30 Hoe inschrijven?Als je kind naar de Chiro wilt komen, laat je dit weten aan de leiding in de WhatsApp-groep. We werken met een eerst = eerst principe. De eerste 10 worden in bubbel 1 gezet, de tweede 10 in bubbel 2. Je moet elke week opnieuw inschrijven! Als je te laat bent en de bubbels zijn vol dan krijg je voorrang voor de volgende week.❗️Uitzondering❗️ De Kwikken hebben gewoon Chiro op zondag van 14:00 tot 17:00. Dit omdat hun groep te klein is om op te delen in twee bubbels.Onderaan staat een schema waarin alles overzichtelijk is samengevat per groep. De verzamelplaatsen, die onveranderd blijven, kan je daar ook terugvinden.De oudste groepen hebben nu Chiro op zaterdag om te vermijden dat er teveel bubbels door elkaar lopen op zondag. Dit zal meestal gewoon van 14:00 tot 17:00 zijn. Als jullie met meer dan 10 zijn, zal jullie leiding met jullie onderling een beurtrolsysteem afspreken.
Algemene zaken:☑️ Alle jongeren mogen maar 1 hobby kiezen. Als je al naar een andere hobby gaat kom je NIET naar de Chiro.☑️ Als je ziek bent, blijf je thuis.☑️ Ouders dragen een mondmasker en houden afstand van elkaar.☑️ De gemeente kan elke week beslissen om jeugdbewegingen tijdelijk stil te leggen, houd de facebook pagina dus goed in de gaten.❗️❗️De verandering voor de jongsten begint morgen al dus laat zeker vandaag nog weten of je kind naar de Chiro wil komen!!❗️❗️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s