Goede doel fedAsil


Liefste ouders, leden en sympathisanten

Het Sinterklaasweekend staat voor de deur en ook de feestdagen komen steeds dichterbij. Een periode waarin de meeste leden waarschijnlijk heel veel cadeaus zullen krijgen van de Sint, ouders, meters en peters…
Helaas zijn er ook enkele kinderen hier in België die waarschijnlijk geen cadeaus zullen krijgen, zoals de kinderen in het asielcentrum Fedasil in Kapellen bijvoorbeeld!
Daarom hebben we besloten om dit jaar een nieuw project op poten te zetten voor hen.
Onze chiro heeft papieren zakjes voorzien, met hierop de leeftijd en het geslacht geschreven van een kind in het asielcentrum Fedasil. Dit weekend en volgend weekend kunnen de geïnteresseerde leden/ouders zo’n zakje mee naar huis nemen om te vullen met leuke cadeautjes! Dit mogen spullen zijn die je thuis nog hebt liggen (zoals kerstcadeaus van vorige jaren waar je uiteindelijk niks mee hebt gedaan 😉) of je mag iets leuk aankopen voor een bedrag tussen de 10 en 20 euro. De zakjes zijn wit dus de leden mogen deze ook zeker mooi versieren om het cadeau wat op te vrolijken.
Op één van de volgende chiroactiviteiten kan je het gevulde zakje dan aan de leiding terug bezorgen. Diegene die niet meer op de chiro geraken voor de kerstvakantie, mogen mij een bericht sturen (0471054768) zodat we verder kunnen afspreken hoe de zakjes bij ons terechtkomen.
Ergens in de week tussen Kerst en Nieuwjaar zullen wij met een aantal leiding de cadeauzakjes dan persoonlijk gaan bezorgen in Kapellen en de kinderen van Fedasil hier hopelijk heel blij mee maken!

Indien je geïnteresseerd bent om mee te doen aan dit project, bespreek dit dan zeker met je zoon of dochter zodat zij dit weekend een zakje mee naar huis kunnen nemen. Of spreek iemand van de leiding er zelf over aan voor of na de chiro!

Wij hopen natuurlijk dat het een succes wordt en dat we alle kindjes in Fedasil een leuk cadeau kunnen bezorgen! 😄

Warme groetjes van de leidingsploeg 🎁

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s