GRIETJES


Joehoe, dag meiden! Dit is het allerlaatste maandprogramma dat jullie van ons gaan krijgen dit jaar ☹. Maarrr niet getreurd, want er staat ons nog een ongelooflijk leuk kamp te wachten! Omdat wij examens hebben, zal de Chiro deze maand (bijna) altijd op vrijdagavond doorgaan.

Vrijdag 3 juni

Doorheen het jaar hebben wij ontdekt dat jullie echte creatievelingen zijn. Daarom doen we vanavond een crea-avond 🎨👩🏻‍🎨. Tussen half 7 en 8 uur mogen jullie je helemaal laten gaan en allerlei creaties maken!

Vrijdag 10 juni

Gezelligheid verzekerd vandaag, want we gaan een film kijken! Welke film houden we nog wel geheim 🤫. We kunnen al wel een tipje geven: denk aan ons kampthema ✨. Ook deze keer weer Chiro van half 7 tot 8 uur.

Vrijdag 17 juni

Sommige Grietjes zijn toch wel heel competitief of kunnen niet zo goed tegen hun verlies. Dat zullen we vandaag wel merken, want we gaan gezelschapsspelletjes spelen 🙌! Het belooft een leuke avond te worden! Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen van half 7 tot 8 uur.

Zondag 26 juni

Voor de aller-aller-allerlaatste keer een Chirozondag dit jaar. We willen het jaar dan ook mooi afsluiten, daarom gaan we op dagtocht!

Voor degenen die hier nog niet echt bekend mee zijn, geven we even een woordje uitleg. Samen met alle groepen van onze Chiro gaan we naar Zwembad De Stok waar we een leuke middag vol waterplezier zullen beleven 💦. De Grietjes worden daar om 12 uur verwacht en mogen om 16 uur terug worden opgehaald. Het is de bedoeling dat ze een lunchpakket meenemen, eigen centjes hiervoor zijn dus niet nodig. Wel vragen we om zelf vijf euro mee te nemen om de inkom mee te betalen. Al onderschatten we jullie zwemtalent niet, toch raden we het ten zeerste aan om ook zwembandjes mee te brengen, want zo’n hele dag zwemmen is toch wel vermoeiend hoor 😉. Ook is het wel een slim idee om zonnecrème en genoeg drinken bij te hebben, want het zou wel eens warm kunnen worden. Zwemkledij en een handdoek kan ook wel handig zijn.

Kort samengevat wat je zeker mee moet nemen:

  • 5 euro
  • Lunchpakket
  • Zwemkledij
  • Handdoek
  • Zwembandjes
  • Zonnecrème
  • Voldoende water/drinken

Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat we met zen allen kunnen genieten van onze laatste Chirozondag samen! Nu enkel nog hopen op goed weer 🌞.

Ziezo allerliefste Grietjes, dit was het dan 😥. Voor velen zit hun allereerste Chirojaar van hun leven er op. Wie weet is dit het begin van een lange, prachtige Chirocarrière. Hopelijk hebben jullie ervan genoten! Wij vonden het in ieder geval geweldig om jullie een heel jaar lang als groep te mogen hebben. Bedankt voor jullie enthousiasme en lieve snoetjes 🥰. We gaan jullie lachebekjes missen! En euhhh, braaf zijn volgend jaar hè 😉.

PS: Jullie zijn nog niet van ons af, want we mogen het kamp natuurlijk niet vergeten! Hier nog even een herinnering dat, mocht je mee op kamp gaan, het kampgeld betaald moet zijn voor 1 juli. Daarbij moet ook de medisch fiche (opnieuw) worden ingevuld door alle leden. Deze hebben we doorgestuurd in de Whatsappgroep, maar kan je ook terugvinden op de website van onze Chiro (Formulieren -> Medische fiche). Deze dient dan meegenomen te worden op kamp waar wij ze dan in het begin komen ophalen.

Het kamp van de jongste leden is van vrijdag 15 juli tot en met donderdag 21 juli. Concretere info is te vinden in het kampboekje, wat je normaal gezien hebt gekregen bij de kampinfo. Mocht dit niet het geval zijn, kan je het altijd nog terugvinden op onze Facebookpagina. Als je het kampboekje nog niet bekeken hebt, zou ik dat maar snel doen, want dan ontdek je ons kampthema 🤩! Daarvoor mogen jullie dan ook allemaal verkleedkleren meenemen!

Bij vragen mogen jullie ons uiteraard altijd contacteren of aanspreken!

Ondanks het voor velen hun eerste kamp zal zijn en het dus allemaal een beetje (of een beetje heel 🤭) spannend is, hopen we toch zoveel mogelijk Grietjes terug te zien in juli! Er zal geen tijd zijn om jullie mama’s en/of papa’s te missen, want we gaan het veel te druk hebben met plezier maken!

Vele groetjes en knuffels van jullie leiding,

Kim, Kaat, Demi en Inne

😘 xxxx