Grietjes


Heyhey liefste grietje

Deze maand beloofd weer spectaculair te worden!

Zondag 6 november

Vandaag gaan we naar het bos. Joepie!! Doe zeker goede schoenen aan want het wordt een spannend spel.

Zondag 13 november

Vandaag is het een hele speciale zondag. Tromgeroffel!! Vandaag is het chiro op verplaatsing, we gaan naar de sint kijken op de wildert.  We spreken af bij het station van de Wildert om 14u15. Kom zeker in volledig uniform! Om 17u mogen jullie weer opgehaald worden bij het station van Wildert.

Zondag 20 november

Joepie het is weeral een speciale chirodag. Vandaag is het Christus Koning. Dit is een feestdag van de chiro. Dit gaan we ook vieren. Ook eten we samen middageten en mogen we genieten van heerlijke zelf. gemaakte soep. Het is Chiro van 11u tot 15u Ps vergeet zeker geen beker voor de soep 😉

Zondag 27 november

Hocus pokus pats, ik wou dat ik al op de Chiro was. Vandaag spelen we het coolste prinsessen spel dat er bestaat. Ps kan jij de prins redden 😉

Zaterdag 3 december

Vandaag is het Chiro op zaterdag want wij doen een super leuk Sinterklaasspel! Dit zal doorgaan van 10u – 12u op de Chiro. Ben je braaf geweest dit jaar? Want misschien hebben de pieten en Sint dan wel iets lekkers voor jullie bij!

Zondag 11 december

Vandaag is het knutseltijd want we gaan mooie lampionnen maken voor de fakkeltocht volgende week. Jullie zijn welkom van 14u tot 17u!

Vrijdag 16 december

Vandaag is het onze jaarlijkse lampionnentocht! En leuk leuk jullie ouders, bomma’s, bompa’s, zussen, broers mogen mee komen naar de Chiro. Dit jaar organiseren we onze lampionnentocht weer voor een goed doel. Het concept is simpel; een leuke (korte) wandeling met lampionnen, verhaaltjes en daarna sluiten we af met iets lekkers. De wandeling zal beginnen om 19u op de Chiro, maar meer info volgt zeker nog via de whatsapp groep. Dit zal helaas ook onze laatste Chiro activiteit zijn voor dit jaar want de week hierna is het Kerstmis en dan al Nieuwjaar.

Wij wensen jullie zaaalige feestdagen toe!

Jullie liefste kapoenen en tot volgend jaar!!

Ellen, Margo & Merel

Chiro Happy Dorp, 1 januari 2023

Advertentie