KWIKKEN


Liefste kwikken,

De maand is weeral om, daarom hebben we hier het nieuwe maandprogramma voor februari. Hier nog even een weerspreuk voor februari: schijnt morgen rood je tegen, dan dreigt Februari met regen.

Zondag 2 februari
Het is feest, feest en iedereen doet mee. Vandaag doen we het grote verjaardagspel, want Emma is bijna jarig. Neem dus allemaal maar zeker je feesthoedje mee! Het wordt namelijk een knaller! We verwachten de feestvarkens om 14u op de chiro en om 17u mogen jullie terug naar huis.

Zondag 9 februari
Oooh meisjes, ik heb slecht nieuws vandaag er is iemand heengegaan. Wie? Dat kom je te weten als je komt. Het is ook aan jullie om de dader, het moordwapen en de plaats te weten te komen. De speurneuzen mogen om 14u naar de chiro komen tot 17u.

Zondag 16 februari
Vandaag doen we het lang verwachtte spel: ESCAPE ROOM. Hou je dus al maar klaar! Train je hersenen nog maar een beetje, want je zult ze nodig hebben. Kom dus allemaal van 14u tot 17u naar de chiro! 😉

Zondag 23 februari
Nu, zijn we alweer aan de laatste zondag van de maand aangekomen, maar wat we gaan doen is nog een grote verassing. Ontdek wat de verassing is en kom naar de Chiro van 14u tot 17u. Tot snel!

Dit was het alweer voor deze maand, maar we zien jullie heel snel terug in Maart. Maart roert zijn staart.

Dikke kussen en knuffel
Kim en Emma xxx