Kwikken


Hey aller liefste kwikjes

De maand juni zal er net iets anders uitzien dan een normale chiromaand omdat jullie leiding volop aan het leren zijn voor de examens. Hier alvast een overzicht:

Vrijdag 2 juni
Net als de scouts zullen we vanavond ons eigen eten klaarmaken op een zelfgemaakt vuurtje. Neem allemaal jullie eigen vleesje mee en wij zorgen voor de rest. Chiro van 6 tot half 8.

Zondag 11 juni
Vandaag is het Spring eruit in Sporthal Hemelrijk. De sporthal zal avontuurlijk ingericht worden en jullie zullen zeker al jullie energie hier kwijt kunnen! Jullie worden allemaal om 9u aan de sporthal verwacht en jullie mogen daar weer worden opgehaald om 10.30u! Voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om 1 euro mee te brengen!

Vrijdag 16 juni
Onze laatste chiro-activiteit met onze groep alleen. Wat we gaan doen is nog een verassing maar zorg dus dat je er zeker bij bent op de chiro van half 7 tot half 9.

Zondag 25 juni
Naar jaarlijkse traditie gaan we de laatste chirozondag van het jaar weer zwemmen in het zwembad de stok in Roosendaal. Jullie worden daar verwacht om 11 uur en jullie ouders mogen jullie daar terug komen ophalen om 15 uur. Vergeet zeker geen 4 euro voor de inkom, jullie zwemgerief en een lunchpakket (of een centje om eten te kopen) op deze uitstap.. Hopelijk tot dan!

Woensdag 28 juni
Om geld in te zamelen zodat we veel leuke dingen kunnen doen op kamp organiseren de leiding van de speelclub en rakwi voor jullie en al jullie broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes, vriendjes en vriendinnetjes een filmmiddag op ons chiro-terrein. Er zal een film worden gedraaid in openlucht en jullie ouders kunnen rustig genieten van een drankje op ons terras. Of ze kunnen ook donderdagavond zelf komen genieten van een film in openlucht. Meer info hierover vind je op ons facebook evenement ‘Chiro at the movies’.

Dat was ons aller laatste maandprogramma van dit bangelijke chirojaar alweer. Maar niet getreurd want dat betekent natuurlijk dat ons bangelijke chirokamp dichter en dichter bijkomt. Zoek allemaal jullie coole ruimtekostuums al maar klaar, want wij hebben er alvast heel veel zin in! 😊

Dikke kussen en knuffels

Lore en Nore