KWIKKEN


 

Vrijdag 31 mei
Weer een keertje avond chiro van 18u30 tot 20u30. Vandaag spelen we gezelschapsspelletjes, woehoe! Hopelijk zijn jullie er weer allemaal bij want dat maakt jullie leiding o zo blij en dit was alweer het maandprogramma voor mei 😉

Zaterdag 8 juni
Wij hebben weer een toffe activiteit voor jullie in petto op deze zaterdagavond , weer chiro van 18u 30 tot 20u 30!

Vrijdag 14 juni
De allerlaatste keer Chiro met onze groep… Om het mooie jaar goed af te sluiten, maken we er een gezellige avond van en doen we woudloperskeuken! Neem allemaal iets van groentjes of vleesjes mee zodat we deze avond gezellig en lekker rond het kampvuur kunnen doorbrengen 😊 Chiro van 18u00 tot 20u00)

Zondag 23 juni
De aller aller aller alleer laatste chirozondag van dit jaar ☹ Maaaaaaaaaar wel een hele leuke want we gaan iets doen dat jullie al lang wilde: Zwemmen!!!
Vandaag gaan we op daguitstap met heel de Chiro! We gaan zwemmen in zwembad De Stok in Roosendaal . Jullie worden om 11u00 daar verwacht. Na al dat zwemmen mogen jullie ouders jullie daar ook weer komen ophalen om 15u00. Dit kost €4,30 dus vergeet dat zeker niet mee nemen!

Dat was het dan alweer, ons allerlaatste maandprogramma voor jullie. Wij vonden het alvast een megaaaaaa tof jaar en het kamp wordt de zalige afsluiter!
xxxx jullie liefste leiding Sien, Amber en Merel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties