Kwikken


 

Dag allerliefste kwikjes,
De laatste maand van het jaar is weer aangebroken! Door de feestdagen die in aankomst zijn hebben we in de maand december dan ook niet zo heel veel te vertellen, we zetten de datums nog eens een keertje op een rij.

Zondag 4 december
Ja ja jullie weten dat heel goed, 6 december is het sinterklaas! En natuurlijk is de sint al in het land! Hij komt zondag aan op Wildert met de trein en dat willen wij natuurlijk niet missen! Jullie worden allemaal om 14u aan het station van Wildert verwacht, waar jullie ouders jullie ook weer mogen ophalen komen jullie dan ook te weten!

Zondag 11 december
Omdat het volgende week fakkeltocht is, gaan wij deze week zelf fakkels knutselen! Jullie worden allemaal op de chiro verwacht van 14 tot 17!

Vrijdag 16 december
Deze keer geen chiro op zondag want het is tijd voor onze fakkeltocht! De fakkels die we vorige week geknutseld hebben, gaan zeker van pas komen in het donker. Jullie worden allemaal om 19u op de chiro verwacht! En nadien kan je gezellig terug opwarmen aan ons vuurtje met cake, chocomelk, glühwein, jenever… en ondertussen dat je aan het genieten bent, steun je ook nog eens Essen for life!

En na deze gezellige vrijdag komen de feestdagen al weer in het zicht, geen chiro meer dus in 2016, OOOOOOHHHH….
Alvast een gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal en dan zien we jullie weer allemaal terug met een grote lach in 2017!!!

Dikke kussen, Nore en Lore