KWIKKEN


Dag lieve kwikken!
Deze maand allemaal speciallekes, maar vooral ook het feestweekend van Chiro Happy-Dorp!!!

Vrijdagavond 5 april
De paasvakantie gaan we goed inzetten! En dat doen we door een gezellige woudloperskeuken 😊 We gaan dus onze eigen maaltijd maken! Nemen jullie wat groenten en vlees mee? Dan maken we al dat lekkers samen klaar boven het kampvuur en kunnen we nadien lekker smullen! Ook de leiding voorziet natuurlijk wat lekkers 😉 Chiro van 18u tot 20u!!!

Vr 12 – Za 13 – Zo 14 april
Eindelijk is het tijd voor ons mugshotweekend!!! Deze week geen gewone Chirozondag, maaaar wel allemaal leuke dingen te doen op de Chiro voor jullie, jullie vriendjes en vriendinnetjes en jullie mama’s en papa’s 😀
Vrijdag organiseren we een quiz e zaterdag is het onze Mugshotfuif.
Zondag is er onze fietstocht (van 15 of 30km), het kubbtoernooi en speciaal voor jullie onze kindernamiddag met the minions als thema! Terwijl jullie kunnen komen spelen, kunnen jullie ouders ook wat drinken op ons terras 😊

Zondag 21 april
Het is vandaag jammer genoeg geen Chiro, want het is Pasen! Maar dus wel extra veel tijd om paaseitjes te rapen 😊 Veel plezier!!!

Zondag 28 april
Willen jullie stiekem ook eens een spel spelen met de andere leiding van onze Chiro? Dan is het vandaag de moment want het is leidingswissel. Jullie leiding staat bij een andere groep vandaag en jullie krijgen voor één zondag dus ook andere leiding 😊 Wie zou het zijn? Spannend! Chiro van 14u-17u.
Kom het allemaal zelf ontdekken! Wij zien jullie lieve snoetjes graag veel verschijnen 😊

Dikke knuffels
Amber, Merel & Sien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties