KWIKKEN


Liefste kwikjes van ons,

Welkom in de gezelligste maand van het jaar. Het is de tijd van cadeautjes, het gezellig samenzijn met familie en vrienden, lekker eten en volle buikjes…. Dus ook wij gaan er een gezellig maand van maken. Ik zou het maandprogramma ook zeker elke week checken, want er zitten een paar speciale data bij.

Zondag 1 december
Na lang wachten is het eindelijk zo ver vandaag doen we veelbelovende super coole paintbalspel. We gaan dus niet naar de Sint op de Wildert. We verwachten jullie allemaal gewoon op het Chiroterrein van 14 u tot 17 u.

Zondag 8 december
Deze zondag doen we wel iets in het thema Sinterklaas. We doen namelijk het Sinterklaasspel met alle jongste groepen. Zorg dus maar dat je braaf bent geweest, want dan krijg je misschien een lekkere verrassing. Dit mega toffe spel gaat door op de Chiro van 14u tot 17u.

Vrijdag 13 december
Vandaag is het onze jaarlijkse fakkeltocht, waar jullie om 19u verwacht worden op de Chiro. Dit altijd supergezellig om samen met je mama, papa, oma, opa, zus, broer en vriendinnetjes te doen. Iedereen is meer dan welkom. Er zijn fakkels verkrijgbaar op de Chiro. Tijdens de tocht wordt er ook nog een leuk verhaaltje vertelt. Na de tocht kun je genieten van een lekker stukje cake, chocomelk of gluhwein voor de volwassen aan een vuurtje en dit allemaal voor het goede doel. Kleed jullie wel goed aan, want tijdens de tocht kan het wel eens koud zijn.

Vrijdag 20 december
De kerstdag zitten er weer aan te komen en dat willen we zeker niet voorbij laten gaan, zonder dat wij dit ook met jullie hebben kunnen vieren. We doen dus vandaag een kerstfeestje/knutselavond. Neem zeker een oude trui mee, want we gaan deze helemaal pimpen tot de ultieme kersttrui. Zo hoef je het nooit meer koud te hebben, tijdens kerst en heb je niet zo’n saaie trui. We verwachten jullie om 18:30u op de Chiro en jullie ouders mogen jullie om 20:30u terug komen ophalen.

Dit was het alweer voor deze supergezellige maand, maar niet getreurd volgende maand zijn we er weer met een nieuw programma voor jullie. We wensen jullie en je familie nog hele fijne feestdag toe en tot volgend jaar! 😉

Dikke knuffels van jullie lieve leiding
Kim en Emma xxx