KWIKKEN


Allertofste kwikjes van ons,
De laatste maand van 2018 is al weer daar, en ook de pakjes staan al klaar. Want de Sint is weer in het land, o wat is dat toch plezant. Ook Kerst staat weer voor de deur, met hopelijk wit als kleur. Want een witte kerst met sneeuw is altijd leuk, dan kunnen we sneeuwpoppen maken en lachen we ons een deuk.

Zondag 2 December 2018
Hij komt hij komt, die lieve goede sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind. Dit jaar gaan we met z’n allen naar de Sint want hij komt ook aan op de Wildert! Jullie ouders mogen jullie op de parking van de Spar in Essen Wildert komen afzetten om 14u en om 17u mogen ze jullie daar ook weer komen halen. Wij hebben alvast heel veel zin in al dat lekkere snoep en die gezelligheid 😊

Zaterdag 8 December 2018
De Sint is nog maar net uit het land maar toch gaan wij nog een heel leuk sinterklaasspel spelen. Dit spel spelen we samen met de speelclubs en Rakkers en het zal super tof worden! We verwachten jullie om 18u op de chiro en om 20u is het spel gedaan. Tip: Kleed je zeker warm aan want het kan al heel koud zijn ’s avonds.

Vrijdag 14 december 2018
Het is weer tijd voor onze jaarlijkse fakkeltocht! Elk jaar doen wij een fakkeltocht waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Jullie mogen zeker al jullie ouders, broers, zussen, oma’s, opa’s,… meenemen naar deze gezellige wandeling met fakkels waarbij er tijdens de tocht een mooi verhaaltje wordt voorgelezen. Na de fakkeltocht, is er nog een kampvuur waar je jezelf aan kan opwarmen en lekkere cake of chocomelk kan krijgen voor een vrije gift! Tip: kleed je zeker weer lekker warm aan 😉 Meer info over de fakkeltocht kun je op de homepagina van de site vinden of in de facebookgroep.

Zaterdag 22 december 2018:
Vanavond is het tijd voor een kerstfeestje! Aangezien wij heel erg van kerst (en cadeautjes houden) en jullie er waarschijnlijk net hetzelfde over denken, gaan wij vanavond met de Kwikken een kerstfeestje doen. Neem allemaal zeker een cadeautje mee, wat leuk is voor iedereen (want je weet natuurlijk niet aan wie je het cadeautje zal geven.) Het cadeautje mag niet meer dan 5 euro kosten of een zelfgemaakt cadeautje is natuurlijk ook altijd super leuk! Ons super mega gezellige kerstfeestje gaat door van 19u tot 21u op de chiro dus allemaal komen.
Dat was alweer de laatste chiroactiviteit voor het jaar 2018. Wij vonden 2018 alvast een super jaar met jullie en 2019 wordt vast nog beter!!!! We gaan namelijk nog op weekend, 2 & 3 februari en natuurlijk ook op kamp, 11-21 juli maar meer info volgt zeker nog! Eeeeeeeeeeeen Amber komt helemaal uit Frankrijk terug naar België en zal er ook weer elke chirozondag bij zijn!
Wij wensen jullie een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar
Xxx
Jullie leiding (Sien, Amber & Merel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties