KWIKKEN


Aller tofste, liefste, grappigste, leukste kwikken!

Wij hebben helaas slecht nieuws voor jullie… Want deze maand is de allerlaatste Chiromaand van dit jaar met onze groep πŸ™
Omdat we dit jaar heel graag in schoonheid willen afsluiten, hebben we in juni nog 4 superleuke activiteiten voor jullie voorzien!

Zondag 27 mei
Vandaag spelen we nog eens een spel in thema, en daarom mogen jullie nog eens verkleed naar de Chiro komen! Het thema luidt… bomma’s!
Trek vandaag jullie beste bommakleren maar aan! We spelen dus allemaal leuke bomma-activiteiten vandaag. Dit maar tot 16u30, want ook deze week zijn jullie ouders vanaf dan welkom op de Chiro voor KAMPINFO. Jullie kunnen samen met jullie ouders luisteren naar de uitleg over ons mega bangelijke kamp, zeer belangrijk dat jullie dus ook vandaag talrijk aanwezig zijn!!

Zondag 3 juni
Vandaag hopen we op super goed weer want we gaan een buitenactiviteit doen!
Deze dag zit vol verrassingen! Wat neem je mee / doe je aan?

  • Goede wandelschoenen
  • Bikini onder uw chirokleren + eventueel duikbril
  • Schoon ondergoed
  • Handdoek
  • Fiets

Kom om 10 uur naar de Chiro en jullie mogen hier om 12u terug opgehaald worden! πŸ™‚
Bij slecht weer verplaatsen we deze activiteit, jullie zullen hier dan zeker een berichtje over krijgen!

Zaterdag 9 juni
Vandaag gaan we naar “Spring Eruit!” πŸ™‚
! Opgelet, deze activiteit valt op een zaterdag waardoor we morgen geen Chiro hebben. Om 10u30 worden jullie bij het sportpark Hemelrijk verwacht en om 12u mogen jullie hier terug opgehaald worden! Neem zeker een fluovestje mee! πŸ˜€

Zaterdag 16 juni
Doordat jullie leiding deze maand examens heeft, is het vandaag weer op een zaterdag Chiro! Kom om 10u naar de Chiro om als echte padvinders te leren koken. Het wordt dus een ochtend vol overlevingstips! Om 12u mogen jullie terug opgehaald worden. 😊 MMMM, smullen maar!

Zondag 24 juni
Om het jaar pas Γ©cht af te sluiten voor we op kamp vertrekken, doen we zoals elk jaar een daguitstap! We trekken naar Nederland om te gaan zwemmen in de Stok!!!
Om 11u verzamelen we hier op de parking, en om 15u is het helaas al weer gedaan met de pret en mogen jullie ouders je daar weer ophalen. Vergeet geen lunchpakket en 4 euro voor inkom mee te nemen!

 

Tot op kamp lieve padvinders!!!

 

Liefs
Fiona en Sille

 

 

 

Β 

 

 

Β 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: