KWIKKEN


Liefste kwikken

We zijn alweer de eerste maand van het nieuwe jaar en wij staan weer met veel Chiro activiteiten voor jullie klaar. Verstoppertje hier en tikkertje daar wij wensen jullie nog een heel gelukkig nieuwjaar. Dus nu gaan we samen met een blije snoet weer een zeer leuke Chiro maand tegemoet.

Zondag 5 januari
Vandaag gaan wij 3 Koningen zingen, we zien jullie graag allemaal verschijnen om 10 uur aan de Delhaize op den Heikant waar jullie om 12 uur ook terug opgehaald mogen worden. Hopelijk tot zondag

Zaterdag 11 Januari
Het is tijd voor een spelletjesavond we verwachten jullie allemaal om 18 uur op de Chiro met jullie favoriete gezelschapsspel. Het heuse spelletjesfestijn duurt tot 20 uur. Wij hebben er alvast zin in.

Zondag 18 Januari
Vandaag doen we weer eens een keertje in de ochtend Chiro maar wat we in die ochtend gaan doen is nog een grote verassing. Komen jullie mee ontdekken wat de verassing is? De Chiro zal doorgaan van 10uur tot 12 uur, tot dan.

Zondag 26 Januari
Zo zijn we alweer aangekomen aan de laatste zondag van de maand, vandaag is het terug Chiro van 14u tot 17u. We hopen jullie blije snoetjes allemaal te zien verschijnen. Over de activiteit gaan we nog niet te veel verklappen maar smeer jullie beentjes al maar in.

Jullie kapoentjes
Emma en Kim