KWIKKEN


GEEN CHIRO TOT 31 MAART

Lieve Kwikken de maand maart staat weeral klaar met een hele hoop leuke Chiro zondagen inbegrepen. Wij hebben alvast heel veel zin in deze maand hopelijk jullie ook.

Zondag 1 maart
Oh nee er is iemand vermoord op de Chiro, wie, waar, hoe en wanneer gebeurde dit allemaal? Haal jullie beste speurneuzen al maar boven want het is aan jullie om dit uit te zoeken. Dit onderzoek zal op de Chiro plaatsvinden van 14-17u.

Zondag 8 maart
Jammer genoeg is het deze week geen Chiro omdat de leiding op leiding weekend is maar volgende week staan we weer paraat.

Vrijdag 13 maart
Vanavond is het tijd om de dansbeentjes los te gooien op de fuif van onze aspiranten Body del Sol. Van 18.30u tot 20.30u is het party tijd in het Cafe den Block. Jullie krijgen van ons 2 bonnetjes voor een chipje of een drankje en als je er nog extra wil kan je deze bijkopen aan 1 euro het stuk.

Zondag 22 maart
Voor vandaag smeren jullie best jullie beentjes al maar in want we gaan een heuse vlaggen stratego spelen, dus verzin al maar jullie beste plaatsjes voor een kamp te bouwen en dan hopen we jullie allemaal op de Chiro te zien verschijnen van 14-17u.

Zondag 29 maart
Op deze laatste zondag van de maand maart gaan we eens kijken hoe het me jullie algemene en Chiro kennis gesteld staat. Dit doen we aan de hand van een heuse quiz. Deze quiz gaat door van 14-17u op onze Chiro.

Zo lieve kwikkjes dat was het alweer voor de maand maart wat gaat het toch snel zo komen we ook steeds dichter bij ons weekend dat doorgaat van 15-16-17 mei dus noteer deze data al maar op je kalender en de verdere info die krijgen jullie nog van ons.

Groetjes Emma en Kim


Lieve Kwikken en mama’s en papa’s

Het weekend van 15,16,17 mei is het zo ver, dan gaan we op weekend!!!  Ons weekend gaat door in de lokalen van Chiro Si-Jo (Vredelaan 1, 2920 Kalmthout). We verwachten jullie allemaal vrijdagavond om 19u30 daar. En hier mogen jullie zondag om 11u30 ook weer opgehaald worden.

Ons weekend wordt niet zomaar een weekend maar een heus thema weekend, en ons thema is … *trommelgeroffel* Tik Tok!!!! Elk van jullie zal van ons nog een specifieker thema krijgen waar je je dan mag in verkleden. Al je kleren en attributen dit je hiervoor nodig hebt mag je gewoon in je koffer steken want dit verkleedfestijn is pas voor zaterdag.

Om jullie te helpen jullie koffers te maken voor het weekend is hier een klein lijstje met wat je zeker moet meenemen op ons weekend:

  • Pyjama
  • Chirokleren
  • Slaapspullen (matje/kussen/slaapzak)
  • Thema kleren
  • Bord/bestek/beker/keukenhanddoek
  • Ondergoed
  • ID, medisch fiche (dit is enkel nodig als dit nog niet is afgegeven), medicatie indien nodig
  • Wandelschoenen/botten
  • Je knuffeltje
  • Een snoepje

Ons weekend heeft een prijs van 25 euro, deze centjes mogen jullie cash meenemen naar ons weekend.

Laat zeker ook even weet of je mee gaat of niet (liefst voor 10 mei) dit mag je doen via mail Kimcelie7@gmail.com emmakonings2001@hotmail.com of via sms Kim: 0490433350

Emma: 0472046006 Aarzel ook niet om een berichtje te sturen als er nog vragen ofzo zijn.

We hopen dat jullie allemaal mee gaan
Dikke kussen en knuffels

Emma en Kim xxx