Kwikken


Dag aller aller aller liefste kwikjes

Om te beginnen willen wij jullie een super gelukkig nieuwjaar wensen, met natuurlijk weer heel veel leuke chirozondagen.

Zondag 8 januari

Vorige maand was het nogal druk met de fakkeltocht, kerstmis en natuurlijk nieuwjaar dat het er niet van gekomen is om een kerstfeestje te houden. Daarom doen we deze zondag een laat kerst/nieuwjaarsfeestje. Jullie hebben nog een weekje vakantie dus nog genoeg tijd om zelf een cadeautje te maken! We verwachten dat iedereen iets zelf geknutseld, gebakken of iets anders creatief meeneemt. Chiro van 2 tot 5!

Zaterdag 14 januari

Vandaag doen we eens iets anders dan normaal. We gaan namelijk naar een theatervoorstelling kijken in zaal de Rex. Jullie worden daar verwacht om 14u20 met 2.5 euro! Het exacte eind uur zullen we jullie die dag zelf nog laten weten 🙂

Zondag 22 januari

Het is weer lang geleden maar we spelen eindelijk nog eens een echt chiro spel! Welk spel is nog een verrassing maar zorg dus dat je er zeker bij bent deze middag van 2 tot 5!

Zaterdag 28 januari

De helft van jullie leiding zit nog volop in de examens maar kan jullie nu toch echt niet meer missen en daarom geven we deze week op zaterdag avond chiro. Vandaag kijken we een film. Jullie worden allemaal verwacht op de chiro van 7 tot 9 en natuurlijk zullen wij zorgen voor iets lekkers om te eten en drinken.

 

En dan zit de eerste maand van het nieuwe jaar er al weer op! Nog een laatste belangrijke mededeling: Zet het weekend van 24 tot 26 maart maar alvast in jullie agenda want dan gaan wij op weekend! Verdere info laten we jullie later nog weten. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in  en hopelijk jullie ook 🙂

Veel groetjes van Lore en Nore