RAKKERS


Heyyy leukste Rakkers,

De laatste maand van het jaar is alweer daar maarrrr niet getreurd want 2020 wordt vast een even tof jaar vol met leuke spellen, weekend, kamp J

Zondag 1 december
Vandaag gaan wij naar Sinterklaas!! De Sint komt langs op de Wildert en dan moeten wij hem wel eens even een bezoekje brengen natuurlijk. We spreken af om half 2 aan het station op Wildert en om half vijf mogen jullie ouders jullie bij leiding Thomas komen ophalen (je kunt je auto best parkeren op het Sint-Jansplein) op Beylestraat 16.

Zondag 8 december
Deze zondag spelen wij een mega tof Sinterklaas spel. Er zal ook een lekkere verassing voorzien worden dus dat wil je zeker niet missen 😉 Dit supertoffe spel gaat gewoon door op de Chiro en zal zijn van 14u tot 17u.

Vrijdag 13 december
Vandaag is het onze jaarlijkse fakkeltocht, waar jullie om 19 u verwacht worden op de Chiro.  Dit is altijd een supergezellig evenement waarbij ook alle ouders, oma’s, opa’s en vriendinnetjes welkom zijn om aan een gezellige wandeling mee te doen met fakkels (ja ja, met écht vuur wat jullie zo graag maken). Daarna is er nog een kampvuur op de Chiro zelf waarbij er lekkere warme drankjes en versnaperingen zullen zijn die je kunt kopen voor een vrije gift. Kleed jullie zeker warm aan en tot dan!

Vrijdag 20 december
Wat is er gezelliger dan met deze winterdagen een film te kijken?? Niks!! Vanavond houden we dus een filmavondje! Als je een aantal leuke films weet, neem ze gerust mee of stuur een berichtje naar ons zodat we ze kunnen downloaden. Als je nog lekkere snacks thuis hebt liggen, mag je die ook altijd meenemen! Chiro van 19u – 21u.

Zo dat was dan het laatste maandprogramma voor dit jaar! Hele fijne feestdagen en tot volgend jaar hé 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s