RAKKERS


Dag allerleukste rakkers! Als eerst willen wij jullie een gelukkig nieuwjaar wensen!! Het is alweer het begin van een nieuwe maand wat betekent dat er veel toffe Chiro zondagen aankomen.

Zondag 5 januari
Vandaag vieren wij 3-koningen en daarom gaan wij 3-koningen zingen! Je mag altijd je verkleden als een echte koning of zelf een mooie kroon maken J.Let op! Wij verzamelen deze keer niet op de Chiro maar op de parking van de Wildertse duintjes om 10uur. Om 12uur mogen jullie ouders jullie daar weer komen ophalen. Vergeet ook zeker niet een klein tasje of rugzak mee te brengen om je gekregen centjes en snoepjes in te stoppen.

Vrijdag 10 januari
Vanavond gaan wij allemaal leuke gezelschapspelletjes spelen. Als je thuis een toffe gezelschapspelletje hebt mag je dit altijd meebrengen J. Dit zal doorgaan van 18:30 tot 21uur, Tot dan!

Vrijdag 17 januari
Vanavond houden wij een rakkertornooi! Ben je benieuwd wat het is kom dan zeker eens een kijkje nemen. Chiro van 18:30 tot 21 uur. 

Zondag 26 januari
Vandaag gaan wij op een heel avontuur in het bos vol met uitdagingen en tegenstanders! Ben je sterk of slim genoeg om de tegenstanders te verslaan? Kom het ontdekken om 14uur tot 17uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s