RAKKERS


Heyyy tofste Rakkers, een nieuwe maand vol Chiro is weer aangebroken met eindelijk weer wat normale zondagen dus wij hebben er alweer zin in, hopelijk jullie ook!

Zondag 2 februari
Wat we vandaag gaan doen houden we nog eventjes een verrassing, maar wat we wel al kunnen verklappen is dat jullie vandaag een supertoffe vervangleiding krijgen omdat Merel op vakantie is. Anita en de vervangleiding hebben een zalig spel voorbereid van 2 tot 5 op de Chiro dus tot dan!

Zondag 9 februari
Hopelijk zijn jullie benen al opgewarmd want vandaag doen we een suuuuuuper tof dorpsspel doorheen ons mooie dorp šŸ˜Š Het spel begint gewoon op de Chiro om twee uur en is gedaan om vijf uur!

Zondag 16 februari
Deze zondag hebben wij een mega tof paintball-bosspel klaar staan voor jullie! Hopelijk zijn jullie dus allemaal aanwezig!

Zondag 23 februari
Vandaag is het jammergenoeg geen chiro want het is carnaval! Misschien kom je ons nog wel tegen tijdens de stoet (als je ons wel herkend natuurlijk want we zullen super goed verkleed gaan!)

Veel plezier met carnaval!!

Zo, dit was het maandprogramma voor de maand februari. Volgende maand is het al zover en gaan wij eindelijk op weekend!!!! Het weekend zal doorgaan van 20 tot 22 maart voor diegene die het nog niet wisten, maar er komt zeker nog een brief waarin meer info volgt!

Groetjes

Jullie allerliefste leiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s