RAKKERS


Zondag 01/09

Vandaag is het de laatste zondag met ons als leiding oooh ☹ Wij hopen dan ook dat jullie talrijk aanwezig zijn zodat we het chirojaar mooi kunnen afsluiten! Deze zondag spelen we namelijk jullie favoriete spel, het (tromgeroffel) MAFFIASPEL!!! Woehoeee! Chiro van 2 tot 5.

Bedankt voor het leuke chirojaar! Wij vonden het in ieder geval een topper van formaat!!!

Groetjes
Lucas, Kaat & Shana

Zondag 08/09

Vorige week hebben jullie jammer genoeg afscheid moeten nemen van jullie ‘oude’ leiding oooh ☹ Maaaaar, bij een nieuw chirojaar hoort ook…  nieuwe leiding! Vandaag komen jullie tijdens een bangelijk spel te weten met welke leiding jullie dit jaar van start gaan. Spanneeeeend! Zijn jullie even benieuwd als ons? Kom dan zeker naar de chiro van 2 tot 5.

Zondag 15/09

Deze zondag gaat het chirojaar officieel van start want het is STARTDAG. Dit is het ideale moment om al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, zusjes, broertjes… te laten kennis maken met onze leuke chiro! De nieuwe leden kunnen zich voor de chiro ook al even inschrijven. Wij voorzien als vieruurtje ook overheerlijke ijsjes, geen reden om niet te komen dus! Oh en niet te vergeten, er wacht jullie ook nog een leuke verrassing! Wij hopen veel nieuwe leden te verwelkomen! Zijn jullie even enthousiast als ons? Kom dan zeker naar de chiro van 2 tot 5!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s