RAKKERS


Dag stoere rakkerssss!
De laatste maand van het chirojaar gaat van start, ooooh ☹ maar niet getreurd want dit betekent ook dat we steeds dichter bij het kamp komen 😊! Laten we het jaar met een knaller afsluiten met tal van toffe activiteiten!

Vrijdag 31 mei
Deze avond wordt een échte chiro-avond. Niet te missen dus!!! Vanavond chiro van 19u-21u.

Vrijdag 7 juni
WOUDLOPERSKEUKEN!!! Dat betekent dat we weer gezellig gaan koken op ons zelfgemaakt vuurtje 😉 Neem dus allemaal iets mee dat je kan opwarmen/bakken (groentjes mag ook 😉 ) Vandaag is het chiro van 19u-21u!

Vrijdag 14 juni
Op chiro weekend hebben we ontdekt dat jullie graag film kijken. Daarom toveren we de chiro om tot een echte cinema!! Wij voorzien een super toffe film en jullie mogen altijd iets lekker meenemen voor te snoepen! Tot dan! Chiro van 19u-21u.

Zondag 23 juni
Vandaag is het dagtocht. Dat wil zeggen dat we weer gaan zwemmen in de stock!!! We verwachten jullie allemaal op de parking om 11u en jullie ouders mogen jullie weer komen halen om 15u. De inkom is 4,30 euro per persoon. Jullie mogen zelf een picknick meebrengen. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn, want het is de laatste zondag voor het kamp!!!

Tip tap top de maand juni zit er op! Wij hebben enorm genoten van dit bangelijke chirojaar. Hopelijk jullie ook? En nuuuu…. op naar CHIROKAMP!!!!!!

Groetjes!
Lucas, Kaat & Shana

PS: Het is echt enorm belangrijk dat wij alle medische fiches hebben voor het kamp begint. Indien u deze nog niet heeft ingevuld, gelieve dit dan zo snel mogelijk te doen en aan ons te bezorgen. Bedankt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s