Rakkers


Hey allertofste rakkers!

Deze maand staan er weer enkele toffe chirozondagen op jullie te wachten! Hopelijk zien we jullie weer met z’n allen verschijnen, dan maken we er weer het beste van! Hier een overzichtje van de komende maand:

Zondag 7 mei

Hopelijk zijn jullie vandaag goed in vorm, want jullie gaan jullie sporttalenten goed kunnen gebruiken! Wie is de sterkste, snelste, behendigste…? We hebben een supertof, sportief spel voor jullie, tot dan! Chiro van 2 tot 5.

Zaterdag 13 mei

Vandaag doen we onze jaarlijkse plantjesverkoop! We spreken af om 10u aan den Brico in de Heikantstraat. Om 12u mogen jullie weer opgehaald worden. Kom zeker laten zien dat wij als team de meeste plantjes kunnen verkopen!

Zondag 21 mei

Vandaag doen we een super mega groot en keitof spel!! We spelen vandaag niet tegen één andere chiro, maar wel tegen de rakwi’s van 3 andere chiro’s uit Essen en Kalmthout! We kunnen al jullie enthousiasme en lachende gezichten vandaag gebruiken om nog maar eens te laten zien dat wij de tofste groep zijn! Chiro van 2 tot 5.

Zondag 28 mei

Een vuurtje maken, zelf eten klaarmaken, lekker smullen… Vandaag is het nog eens tijd voor woudloperskeuken! Zeker niet vergeten: kooktalenten, goed humeur en iets lekkers om klaar te maken, zodat we al jullie magen kunnen vullen. Chiro van 2 tot 5.

Om 16u zijn alle ouders welkom op de chiro, hier krijgen ze wat meer informatie over het kamp. Zeker een aanrader, dus hopelijk kan iedereen aanwezig zijn!

Vele groetjes van jullie leiding,

Sarah, Sien & Sille!

3 gedachten over “Rakkers

      1. had al gepost en paar dagen later besefte ik ook dat 31 een vrijdag was. maar kon niet meer wissen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s