RAKKERS


Hey Rakkers, klaar voor een nieuwe maand vol zalige activiteiten? Wij alvast wel! Er zitten een paar speciallekes tussen deze maand (sorry maar geen curryworst speciaal…) dus hou dat zeker goed in de gaten!

Zondag 3 november
Het is herfstvakantie!! Daarom geen chiro deze week, zo heb je alle tijd om door het bos te wandelen en te genieten van die mooie herfst 😉 (En tijd genoeg om ons kei hard te missen natuurlijk!)

Zondag 10 november
Vandaag is het moment aangebroken waar in jullie jezelf zullen moeten bewijzen als sportieve Rakkers! We gaan vandaag een sportwedstrijd houden tegen de Kwikken dus zie dat jullie er allemaal klaar voor zijn want we gaan winnen hé!!! Omdat Anita al examens heeft, is het vandaag Chiro van 10 tot 12 dus hopelijk zien we jullie allemaal daar, met opgewarmde spieren en klaar om te sporten.

Zondag 17 november
Deze zondag gaan wij koekjes verkopen! Aangezien wij een mega leuke activiteit willen doen op kamp, moeten wij een manier zien te vinden om wat geld te verdienen. Daarom gaan wij vandaag langs de huizen doorheen Essen om koekjes te verkopen. Wees dus allemaal aanwezig, zodat we heeel veel kunnen verkopen! We starten aan de chiro om 14u en zullen om 17u weer terug zijn, met hopelijk veel geld in het laadje 😉

Zondag 24 november
Deze zondag vieren we Christus koning. Jullie worden allemaal verwacht vanaf 10 uur bij de kerk van de Statie, dat is de kerk bij de Chiro. Hier gaan wij een toffe mis volgen en mogen jullie je zangtalent laten horen. Natuurlijk zijn ook alle ouders welkom om de mis bij te wonen. Na de mis mogen alle leden op de Chiro genieten van lekkere soep en boterhammen. In de namiddag spelen we dan nog een zalig spel en om 15u zit deze dag vol met Chiro er helaas weer op!

Zo, dit was het alweer voor de maand november.

Groetjes van jullie gekke leiding 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s