RAKKERS


Dag stoerste rakkers
Nog een gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie het goed kunnen vieren en genoten van de vakantie. Wij vliegen er ook dit jaar weer direct in met allerlei leuke activiteiten!

Zondag 6 januari
Driekoningen, Driekoningen,
geef mij’ne nieuwen hoed;
M’nen ouwe is verslete,
Ons moeder mag ’t nie weten.
Ons vaoder heget gèld
al op de rooster geteld.

Begin dit liedje al maar vanbuiten te leren want wij gaan 3-koningen zingen om een beetje geld in te zamelen voor kamp! Jullie mogen je natuurlijk verkleden als echte koningen. We spreken om 9u30 af aan het station van de Wildert. Jullie ouders mogen jullie daar om 11u30 weer ophalen. Tot dan! 😊

Zaterdag 12 januari
Normaal gezien gingen we naar een leuk toneel, maar dit kan helaas niet doorgaan omdat ze niet genoeg tickets voor ons voorzien hadden. Maar als alternatief hebben we een spannend dorpsspel voor jullie in petto (waarschijnlijk nog wel leuker dan het toneel 😉). Dus zeker komen! We spreken om 13u30 af aan het station van Essen en jullie ouder mogen jullie om 15u30 weer komen ophalen.

Zondag 20 januari
Eindelijk nog eens een normale chiromiddag en daar hoort natuurlijk een leuk spel bij. Benieuwd? 😉 Kom dan zeker naar de chiro van 2 tot 5!

Zondag 27 januari
We sluiten deze maand af met een avontuurlijk spel. Kleed jullie zeker goed aan want het kan wel koud zijn! Chiro van 2 tot 5.

Zo tip tap top, de maand januari zit er al weer op! Op naar de volgende maand van 2019! Wij kunnen al niet wachten 😊

veeeel groetjes!
Kaat, Lucas & Shana

BELANGRIJK:
We hebben nog steeds maar een paar medische fiches… Gelieve deze zo snel mogelijk in te vullen en mee te brengen naar de Chiro!
We hebben ook nog niet van iedereen lidgeld ontvangen. Je kan die 30 euro cash aan de leiding geven of storten op de Chirorekening BE70 7330 1049 4925 (vermeld ook de naam en groep van het lid). Bedankt!


Beste ouders van de speelclubs en rakwi’s van Chiro Happy-Dorp,

Ook dit jaar organiseren wij, de leiding van jullie zoon/dochter, een creppieavond ten voordele van ons fantastische kamp!
Op zondag 24 februari zijn jullie allemaal meer dan welkom om een heerlijke pannenkoek of wafel te komen eten, vanaf 16u in de lokalen van onze Chiro.
Wij zouden het natuurlijk enorm appreciëren als jullie een hapje komen eten, dus inschrijven kan door een mailtje te sturen naar dit e-mailadres (sillepeeters@hotmail.be), met vermelding van naam, aantal personen en het uur waarop je zou willen komen.
Alle informatie kan je ook terugvinden op ons facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1907832262665772/?ti=icl

Tot dan!
Vele groetjes,
De leiding van de speelclub jongens en meisjes, rakkers en kwikken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s