Rakkers


Dag rakkers! Een volgende chiromaand in zicht, dus wij hebben weer toffe chirodagen voor jullie in petto! Hopelijk zien we jullie deze maand weer allemaal met een goed humeur en veel zin in zotte activiteiten! Hieronder zien jullie het programma van maart:

Zondag 5 maart

Vandaag is het helaas geen chiro, want jullie leiding is op leidingsweekend! We zien jullie heel graag volgende week allemaal terug!

Zondag 12 maart

Dat we een supertoffe groep zijn hebben jullie het afgelopen jaar allemaal bewezen. Dat we goed kunnen samenwerken weten we ook al. Maar zijn jullie samen ook sterk genoeg om jullie leeftijdsgenoten van de Nieuwmoer te verslaan? Wij hebben er alvast het volste vertrouwen in! Kom vandaag zeker allemaal bewijzen dat wij de sterkste groep zijn! Hopelijk tot dan! Chiro van 2 tot 5.

Zondag 19 maart

Willen jullie voor een dag in de schoenen van een recherche staan? Zoeken jullie graag uit wie een misdaad heeft gepleegd? Kom dan zeker naar de chiro van 2 tot 5!

Vrijdag 24 – zondag 26 maart

Dit weekend gaan wij op RAKKERSWEEKEND!!! Wij hopen jullie natuurlijk vrijdag met heel den hoop te zien verschijnen, want dan kan het niet anders dan dat het een onvergetelijk weekend gaat worden! Alle informatie zien jullie op de brief die we jullie hebben gemaild.

3 gedachten over “Rakkers

      1. had al gepost en paar dagen later besefte ik ook dat 31 een vrijdag was. maar kon niet meer wissen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s