SPEELCLUB JONGENS


speelclubjongens2

Hey lieve speelclub jongens!

Dit is spijtig genoeg het laatste maandprogamma van het jaar!!! Maar dat betekent natuurlijk niet dat het geen leuke spellen gaan zijn 😉.
Ben je benieuwd? Lees dan maar snel verder.

Zondag 27 mei
Vandaag spelen we weer een heel leuk spel. Maar wat dat is natuurlijk een verrassing!! We zien jullie op de Chiro van 14.00 tot 16.30.
De Chiro is een half uurtje vroeger gedaan want het is KAMPINFO 🙂 
Wij nodigen de ouders uit om naar de kampinfo te komen luisteren om 16.30.
Tijdens dit infomomentje wordt alles over kamp uitgelegd (plaats, datum, wat mee te nemen, financiën,…) en je komt ons leuk kampthema te weten!! Spanneeeeuunnddd.

Zaterdag 2 juni:
Vanavond is het filmavond! Wij verwachten jullie op de Chiro van 18.30-20.00. Natuurlijk voorzien wij iets lekkers 😉 Tot dan!

Zaterdag 9 juni:
Vandaag is er in de Sporthal Hemelrijk een springparadijs!
Heb je zin om te stuiteren en plezier te hebben? Dan verwachten we je om 10.30 aan de Sporthal Hemelrijk in Essen. Mama en papa mogen je daar om 12.00 weer oppikken.
Tot dan!

Zaterdag 16 juni:
Eindelijk is het zo ver! We doen WOUDLOPERSKEUKEN vandaag 😊. We verwachten jullie om 18.00 aan de Chiro en neem zeker iets lekkers mee om klaar te maken aan ons vuur (bv. bbq worstjes, machmellows, saté, groentjes,…).
Mama en papa mogen je om 20.00 weer komen halen. See ya!

Zondag 24 juni:
Vandaag is het de allerlaatste Chirozondag ☹. En dat betekent ZWEMMEEEENNNNN!!!! We verwachten jullie om 11.00u aan zwembad de Stok in Chiro uniform. Neem ook zeker zwemgerei, een handdoek, boterhammen en 4 euro mee. Plonsgroetjes!

 

Zo dit was het dan voor het jaar!
Hopelijk zien we jullie allemaal nog een keer terug op kamp.

Dikke kussen en knuffels van jullie stoere leiding
Nore en Maya

 

 

 

Advertenties

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: