SPEELCLUB JONGENS


Zondag 2 december
Vandaag komt sinterklaas aan op de wildert! En wie wil daar niet bij zijn? Hebben jullie ook al zin om heeeel veel snoepjes te rapen? Nadien is er ook een mooi toneel over sinterklaas en zijn zwarte pieten. Wij verwachten jullie om 14u aan de parking van de spar van Wildert en jullie ouders mogen jullie om 17u hier terug komen ophalen.
Ps.: zorg ervoor dat je warme kleren aanhebt want we zijn dus wel een hele tijd buiten.

Zaterdag 8 december
Sinterklaas is voor ons nog steeds niet voorbij! Vandaag spelen wij samen met de speelclub meisjes, rakkers en kwikken een mega cool sinterklaasspel! Aangezien een groot deel van de leiding examens heeft en moet leren, hebben we dus vandaag chiro op zaterdag. Hopelijk kunnen jullie er toch allemaal bij zijn en zien we jullie van 18u tot 20u op de chiro.

Vrijdag 14 december
Nog steeds geen gewone chirozondag. Vandaag is het fakkeltocht! Wij organiseren dit evenement ten voordele van Music for life! Ons gekozen goede doel is het kinderkankerfonds.
We maken een wandeling van ongeveer een 4-tal km met fakkels, waarbij enkele tussenstops voorzien worden. Daar zal er steeds een stukje van het verhaaltje worden voorgelezen.
Nadien is iedereen welkom op de Chiro voor een drankje en een hapje 🙂
Diegenen die de wandeling liever overslaan, zijn ook nadien welkom aan het kampvuur!
(Deelname aan de fakkeltocht is gratis! Alles van drinken of cake aan 1,50 EURO. Chocomelk / Bier / Wijn / Gluhwein / Jenever / Cake)
We verzamelen om 19u aan de Chiro om aan de tocht te beginnen. We hopen dat jullie talrijk aanwezig zijn om ‘De warmste week’ te steunen & er samen een gezellige avond van te maken!

Zondag 23 december en zondag 30 december
Omdat het kerstvakantie is, zijn het op deze zondagen helaas geen chiro ☹. Maar jullie kunnen wel genieten van een welverdiende vakantie! Wij wensen jullie zalige feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Vanaf zondag 6 januari 2019 is het weer chiro.

Voor de Nieuwjaars zangertjes!!!
Op de laatste dag van het jaar (maandag 31 december) kunnen jullie lekkere warme chocomelk en warme soep komen drinken in de wijk van Essen Statie (bij de statievelden)! Zo kunnen jullie je een beetje komen opwarmen. Hopelijk zien we jullie dan!
Groetjes Lore, Anita en Ellen 😉

 

Advertenties