SPEELCLUB JONGENS


Zondag 7 oktober
De leiding heeft het hele weekend druk vergaderd om jullie een bangelijk jaar te kunnen bezorgen. Daarom is het deze zondag een keertje geen chiro. We zien jullie graag volgende week allemaal weer!

Zondag 14 oktober
Vandaag hebben wij een mega super cool spel voor jullie! Wil je graag te weten komen wat dat spel juist is? Kom dan zeker naar de chiro om 14u!
We eindigen ons spel wel een half uurtje vroeger als normaal, want van 16.30u-17.00u zijn al jullie mama’s en papa’s welkom om de chiro voor een klein infomoment. We vertellen in het kort wat de chiro is, over het kamp, over het weekend en al jullie vragen zullen beantwoord worden! Hopelijk zien we jullie allemaal talrijk verschijnen op de chiro!

Zondag 21 oktober
Wil jij vandaag ook weer eens goed ravotten en al je energie kwijt spelen? Kom dan zeker naar de chiro van 14u-17u!

Zondag 28 oktober
Omdat het binnenkort Halloween is, spelen wij vandaag een super spannend spel in het thema van pompoenen en spookjes en alles wat te maken heeft met Halloween! Chiro van 14u-17u.

Zondag 4 november
Omdat het herfstvakantie is, is het vandaag geen chiro! Geniet nog van jullie laatste dagje vakantie en dan zien we jullie volgende week weer allemaal terug!

Dat was het al weer voor de maand oktober!
High-five van de coolste leiding,
Ellen, Anita en Lore

 

 

 

 

Advertenties