SPEELCLUB JONGENS


Zie ginds komt de leiding van Happy-Dorp aan, ze maken veel spellen en dat is heel fijn. Hoe huppelen de speelclubs hier op het terrein. En maken de leiding hierdoor ook heel blij. 🙂 Weer een maand vol leuke activiteiten!!

Zondag 01/12/19
Hij komt, hij komt die lieve goede Sint!
Onze best vriend Sinterklaas en zijn pieten komen naar de Wildert, en dat willen wij natuurlijk niet missen. Ben je benieuwd of je wel braaf genoeg bent op de chiro om wat lekkers te krijgen in je schoentje ;).
Laat ze zeker een fluo meenemen, zo zijn wij herkenbaar als groep.

Wij verwachten jullie om 13u30 aan het station van de Wildert, en jullie mogen jullie kapoenen ophalen bij Thomas thuis om 16u30.

Thomas zijn adres: Beylestraat 16, 2910 Essen (best parkeren op het pleintje of op de parking van de spar). Tot zondag!!

Zondag 08/12/19
Vandaag spelen we zoals elk jaar met al de jongste leden het sinterklaasspel! Ben je benieuwd wat we vandaag in petto hebben? Chiro van 14-17u

Vrijdag 13/12/19
Vandaag is het ook zoals elk jaar de fakkeltocht! De opbrengsten naar een goed doel en het is elk jaar super gezellig! We maken met heel de chiro, met alle ouders, broers, zussen, … een wandeling (waar er tussendoor een verhaal verteld wordt) met fakkels en nadien kun je genieten van lekkere drankjes en hapjes aan een lekker warm en gezellig kampvuur.

Hier de link naar het evenement: https://facebook.com/events/544264089470562/?ti=icl

We verzamelen met zijn allen om 19u00 aan de Chiro, en zorg zeker dat je kledij aanhebt dat tegen het koude weer kan. Hopelijk zien we jullie verschijnen!

Zondag 22/12/19
Vandaag is het spijtig genoeg geen chiro 😦
Dus je kunt vandaag lekker genieten van een rustige zondag! Alvast een fijne kerst!

Zondag 29//12/19
Ook vandaag is het geen chiro! Thomas en Maya wensen jullie een zalig 2020 met nog leukere spellen, meer chiro activiteiten, zotte verhalen om te vertellen en ga zo maar voort!

See you next year!  Feestelijke groetjes van Thomas en Maya!

Als er nog vragen zijn kunnen jullie ons altijd in de whattsap sturen of via Maya’s gsm nummer: 0476/70.51.49