SPEELCLUB JONGENS


Hey speelclub jongens er staat weer een maand vol plezier voor de boeg. Hopelijk zien we jullie allemaal weer op de Chiro.  

Vrijdag 4 Juni

Deze week is het is Chiro op een vrijdag avond van 18u-20u omdat jullie leiding examens hebben. We gaan vandaag woudlopers keuken🔥 doen dus neem allemaal iets lekkers mee om op en vuurtje klaar te maken🌭🍔. Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen.

Vrijdag 11 Juni

Deze week is het weer op een vrijdag Chiro maar nu van 19u-21u en heeft jullie leiding weer een heel tof spel voor jullie verzonnen, maar het blijft nog een verassing😱. 

Zondag 20 Juni

Hopelijk wordt het vandaag mooi weer,☀️want deze zondag gaan we sloten tocht doen. We zien jullie graag weer deze zondag allemaal verschijnen op de Chiro. De jongens mogen extra kleren meenemen zodat ze deze kunnen wisselen na de slotentocht👕🩳, om bibberende beentjes te voorkomen als ze nat en vies zijn. Chiro van Half 2 tot Half 5

Zondag 27 Juni

Deze zondag is het normaal onze jaarlijkse daguitstap naar het zwembad de stock.🤿 Helaas heeft corona hier een stokje voor gestoken😕. Gelukkig heeft de Chiro hier een heel leuk alternatief op bedacht.🙃Wil je weten wat het is? Kom dan zeker naar de Chiro van 12u30-15u en ontdek het zelf! 
Elk lid zal 3 euro moeten meenemen. 🤑

Dit was het alweer voor de maand Juni, dit was ook alweer de laatste maand Chiro van het jaar. Op naar het kamp vol plezier en toffe spelletjes!!! 🎉🎉🎉

Groetjes  

Rob, Joy, Kaat