SPEELCLUB JONGENS


 

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!!!! Hopelijk hebben jullie allemaal fijne feestdagen gehad en zijn jullie weer helemaal klaar voor een jaar vol Chiro 😀 Wij kijken er alvast naar uit!

Zondag 3 januari 2020

Helaas pindakaas is het geen Chiro vandaag. Zo kunnen jullie nog één dagje genieten van de kerstvakantie 😊.

Zondag 10 januari 2020

Vandaag is het geen normale Chirozondag. Jullie krijgen namelijk geen leiding van ons, maar van de aspiranten. Zij worden volgend jaar ook leiding en kunnen dus al goed oefenen! We weten zeker dat het een fantastisch spel gaat worden, maar dat is dus nog een verrassing. Veel plezier!!! Chiro van 14u-17u.

Zaterdag 16 januari 2020

Omdat de leiding nog in de examens zit, is het vandaag Chiro op een zaterdag . Deze avond gaan we er dan ook een gezellige filmavond van maken!! De leiding zal een hapje en een drankje voorzien voor jullie. Chiro van 18u-20u.

Zondag 24 januari 2020

Eindelijk nog eens een gewone zondag. Ook vandaag hebben we weer een superduperleuk spel voor jullie in petto! Willen jullie weten welk we gaan doen? Kom dan zeker van 14u-17u naar de Chiro. Tot dan!!!!

Zondag 31 januari 2020

Wie is de slimste speelclub jongen ter wereld? Kom het ontdekken met onze geweldige PUDDINGQUIZZZZZ!! Vandaag is het ook weer Chiro van 14u-17u