SPEELCLUB JONGENS


GEEN CHIRO TOT 31 MAART

JOOW speelclubbers

Carnaval goed doorstaan? Wij hopen van wel want de maand Maart komt er aan en dit wordt een heel speciale maand!

1 maart
Een gewone chirozondag van 14u tot 17u.

8 maart
Vandaag helaas geen chiro. De leiding is op weekend om het kamp in elkaar te steken… SPANNEND

13 maart
Vanavond dansen we de pannen van het dak op de kinderfuif van body del sol. Haal de beste dansmoves al maar boven maar naast dansen zullen er ook een paar leuke opdrachten voor jullie klaar staan om de dansvloer helemaal op te warmen. Mama’s en papa’s die ook graag blijven dansen of iets willen komen drinken zijn ook meer dan welkom!

Place to be: café den block van 18u30 tot 20u30

Jullie krijgen 2 bonnen bij de inkom en neem zeker nog een zakcentje mee voor als je nog iets lekkers wilt (bijvoorbeeld chips)!

Verkleedthema: hawaï

20-22 maart
Dit weekend gaan we op weekend naar chiro Kristal. Al de info staat in de brief in de whatsgroep of de brief die jullie hebben meegekregen. Vergeet jullie zeker niet op tijd in te schrijven! 😊

29 maart
Vandaag doen we nog eens een gewone zondag. Haal de camouflage pakken al maar boven want we gaan een poging doen om te paintballen (als de wind mee zit 😉). Chiro van 14u tot 17u

Zo dit was het voor de maand maart
Graag willen we volgende data ook al doorgeven:

9 maart: verjaardag Maya 😊

2 april: verjaardag Thomas 😊

4 april is het plantjesverkoop. Met het vooruitzicht op bouwplannen van de chiro hopen we op een grote opkomst. De verkoop gaat voor ons door van 10u tot 12u aan de carefour in Essen.

17-18-19 april Dit weekend is het ons jaarlijkse feestweekend.  Die zondag is het dus geen gewone chirozondag maar er zijn wel tal van activiteiten voorzien. We hopen ook dan op een grote opkomst. Voor de andere activiteiten van het weekend houden we jullie graag via de fb pagina op de hoogte.

Dikke kus van Maya

Ros over het kopke van Thomas