SPEELCLUB JONGENS


Dag liefste speelcubjongens,
We zijn weer al beland aan de laatste maand van het chirojaar. Lees het maandprogramma heel goed na want door de examens van de leiding is dit nog al een speciale chiromaand.

Zondag 2 juni
De laatste normale chirozondag, zo kunnen we deze dag wel noemen. Wij staan dan ook met een grote glimlach klaar om met jullie een heel leuk spel te spelen. Chiro van 14u – 17u.

Vrijdag 7 juni
De leiding begint met de examens en dus is het deze keer chiro op een vrijdag. Waar zagen jullie al een heel jaar over dat jullie dat oh zo graag ook eens willen doen? VUUR maken, inderdaad ja. Wij laten vandaag jullie wens uitkomen want we gaan woudloperskeuken doen. We gaan dus zelf eten maken op ons zelfgemaakte vuurtje. Breng allemaal iets lekkers mee wat we op een vuurtje kunnen klaarmaken, wij zorgen voor de rest. Chiro van 17u – 19u.

Vrijdag 14 juni
De leiding moet nog steeds heel veel leren en daarom dus nog een keertje chiro op vrijdag. Deze keer gaat het er iets rustiger aan toe. We gaan namelijk filmkijken! Wij zorgen voor de chipjes en de film! Chiro van 18u – 20u.

Zondag 23 juni
De aller aller aller laatste keer chiro voor het kamp. Wij sluiten ook dit jaar het chirojaar af in het zwembad De Stock. Jullie worden daar verwacht om 11u en jullie ouders mogen jullie daar ook weer ophalen om 15u. De inkom betalen jullie zelf, vergeet dus zeker geen 4,30 euro. Vergeet ook zeker geen lunchpakket en drinken, want zo een hele dag zwemmen kan toch wel vermoeiend zijn.

Dat was het chirojaar al weer jongens. Hopelijk zien we jullie allemaal op kamp verschijnen zodat we er met zen allen een bangelijk kamp van kunnen maken! Tot dan!!

Bokske van jullie leiding,
Ellen, Anita en Lore

Advertenties