SPEELCLUB JONGENS


speelclubjongens2

Dag stoere speelclubjongens!

Hopelijk hebben jullie even hard genoten van het weekend als wij!
Super leuk dat jullie met zoveel waren en zo goed hebben meegedaan!
Deze maand zullen we elkaar jammer genoeg iets minder zien. Maaaaar geen paniek… Er staan jullie deze maand weer andere leuke dingen te wachten 😊

Zondag 1 en zondag 8 april
Het is paasvakantie en jammer genoeg dus geen Chiro.
We geven jullie 2 weekjes tijd om uit te rusten van dat geweldige (maar ook heel vermoeiende) Chiroweekend! Geniet van jullie vakantie x

Zondag 15 april
Vandaag is het leidingswissel! Dat betekent dat alle groepen voor 1 dagje andere leiding krijgen. Zijn jullie ook zo benieuwd naar wie jullie leiding vandaag gaat zijn? En welk super leuk spel zij voor jullie in petto hebben?
Kom dan zeker naar de Chiro van 2 tot 5!

Zondag 22 april
Alweer een speciaal weekend. Dit weekend organiseert onze Chiro het jaarlijkse Mugshot feestweekend. Wij organiseren heel het weekend door verschillende activiteiten.
Voor alle kindjes tussen 3 en 12 jaar is er op zondag de kindernamiddag!
Bij verschillende standjes kan je leuke spelletjes spelen voor maar 2,5 euro en als je overal bent geweest, krijg je nog een ijsje en een leuke verrassing van ons!
Neem dus zeker al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, nichtjes en neefjes,… mee om er samen met jullie een fantastische middag van te maken tussen 14u en 17u. Jullie ouders kunnen ondertussen gezellig iets drinken op ons terras of de koers volgen op groot scherm! Hopelijk tot dan!

Zondag 29 april
Eindelijk nog is een normale zondagmiddag! We gaan vandaag jullie kennis eens testen met een quiz. Maaaaar niet zomaar een quiz hoor… Wat voor quiz dan wel?
Kom het ontdekken op de chiro van 2 tot 5!

 

Dat was het alweer voor april! Vergeet ook zeker niet jullie lotjes te verkopen, want wie er 20 kan verkopen krijgt een snoepzak!!! Voor extra lotjes kan je in de paasvakantie terecht bij Nore thuis (Oudebaan 227 Essen). Neem de centjes en de strookjes van de lotjes die je al verkocht hebt zeker mee en laat je mama of papa misschien vooraf een berichtje sturen om te checken of er zeker iemand thuis is! Veel succes met verkopen

 

Veel liefs van jullie leiding
Maya en Nore

 

 

 

 

 

Advertenties

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: