SPEELCLUB JONGENS


Liefste speelclub jongens
Er staat weer een nieuwe maand voor jullie klaar.

Zondag 3 november
De leiding is nog druk bezig met de opruim van de Halloweenfeestjes vandaag dus helaas geen chiro.

Zondag 10 november
Vandaag is het een hele bijzondere dag. Thomas kan er helaas niet bij zijn dus er staat een giga leuke vervang leiding voor jullie klaar. Vandaag doen jullie iets leuk met een gans en een bord. Chiro van 14u tot 17u.

Zondag 17 november
Vandaag gaan we iets doen wat jullie al heel erg lang willen doen. Neem allemaal iets lekker mee om klaar te maken op een vuurtje (1 ding per kindje is zeker genoeg). Chiro van 14u tot 17u.

Zondag 24 november
Vandaag is het een hoogdag voor Chiro jeugd Vlaanderen. Jullie worden om 9u50 aan de kerk van de statie verwacht. We vieren Christus koning. Ouders, broers, zussen, groutouders, neven en nichten zijn zeker ook allemaal welkom in de mis. ’s Middags krijgen jullie van ons soep en brood dus jullie moeten geen eten meenemen. Om 15u mogen jullie terug opgehaald worden op de chiro.
Chiro van 9u50 tot 15u.

Veel liefs
Thomas de trein en Maya de bij :-*

Bij vragen of opmerkingen mogen jullie steeds een belletje of smsje sturen naar 04 77 07 21 17 (gsm Thomas).

Wij hebben ook een whats app groep gemaakt met al de oduers waar we al de foto’s, filmpjes of zotte verhalen van de chiro zondagen in zetten. Zit je hier nog niet in dan mag je ook steeds een smsje sturen en dan kunnen we je toevoegen.