SPEELCLUB JONGENS


speelclubjongens2

Dag aller coolste speelclubjongens

Alweer een nieuwe maand waarin er jullie weer veel te wachten staat op zondagnamiddag! Hopelijk zijn jullie allemaal een beetje uitgerust in die veel te korte herfstvakantie want we vliegen er weer meteen in!

Zondag 5 november
Wij hopen op nog een laatste keer goed weer dit jaar want vandaag gaan wij op tocht!!! Kleed jullie dus zeker warm genoeg aan voor als de zon toch eens zou vergeten op te dagen en de regen zonder uitnodiging mee op tocht zou gaan.
Wij verwachten jullie op de Chiro van 2 tot 5!

Zondag 12 november
Vandaag hebben wij voor jullie een verrassing! Het is alleen nog aan jullie om te bewijzen of jullie die verrassing ook echt verdienen! Ben jij ook zo benieuwd???
Kom dan zeker naar de Chiro, zoals gewoonlijk van 2 tot 5!

Zondag 19 november
Ondertussen is de Sint alweer in het land! Wij zouden heel graag hebben dat die lieve Sint met zijn zwarte pieten ook eens een keertje op de Chiro langskomt!
Daarom gaan wij vandaag alvast knutselen voor Sint en Piet! Als jullie nog oude kranten thuis hebben liggen, mogen jullie deze zeker meenemen! Chiro van 2 tot 5!

Zondag 26 november
Vandaag is het een beetje een specialere dag als normaal. We vieren namelijk met heel de Chiro Christus Koning!
Jullie worden deze keer verwacht om 10 uur aan de kerk van Essen Statie voor een gezellige misviering helemaal in teken van de Chiro. De dagen worden steeds korter en daarom verwachten wij jullie vandaag helemaal in FLUO!!!!!!! voor de fluoactie van de gemeente. Na de mis eten we lekker samen op de Chiro en om af te sluiten spelen we nog een super tof spel samen met alle jongste groepen.
Jullie ouders mogen je terug komen ophalen op de Chiro om 3 uur!

Dat was het weer voor november. Hopelijk hebben jullie je even hard geamuseerd als wij! Dan zien wij jullie schattige snoetjes graag terug in december! 😊

Dikke kusjes Maya en Nore

 

Advertenties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: