SPEELCLUB JONGENS


speelclubjongens2

Hey aller coolste speelclubjongens

Eindelijk is het weer september! En dat betekent dat jullie je elke zondag weer kunnen komen uitleven op de Chiro met jullie super leuke nieuwe groep en leiding! Wij hebben er alvast heel veel zin in, hier alvast een kort overzichtje van wat er jullie deze maand te wachten staat.

Zondag 10 september

Vandaag is het STARTDAG op onze Chiro. Neem al jullie vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes enzovoort, dus zeker mee om eens te komen proeven van het Chiroleven want we spelen en super tof spel vandaag. Op het einde krijgen jullie ook nog eens allemaal een lekker ijsje van ons, dus zorg dat je er zeker bij bent op de Chiro van 2 tot 5!

Zondag 17 september

Na de Startdag van vorige week hopen we vandaag met een grote groep te zijn voor ons kei avontuurlijke bosspel! Bereid je al maar voor op een sportieve middag. Wij zien jullie schattige gezichtjes allemaal weer graag verschijnen op de Chiro van 2 tot 5!

Zondag 24 september

De laatste zondag van de eerste chiromaand komt er alweer aan en wat we vandaag gaan doen is nog een verrassing. Ben jij ook zo benieuwd? Kom dan zeker naar de Chiro, zoals gewoonlijk weer van 2 tot 5!

 

Dat was het al voor september! Hopelijk hebben jullie er even hard van genoten als wij en dan zien we jullie graag terug in oktober 🙂

Veel liefs van jullie tofste leiding

Maya en Nore

Advertenties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: