Speelclub MeisjesDag enthousiastelingen!

November staat voor de deur en in deze gezellige herfstmaand staan er toch wel héél erg leuke activiteiten op de planning. Als je benieuwd bent wat we allemaal gaan doen, zou ik maar snel verder lezen 😀.

Zondag 6 november 2022

Omdat het vorige week uiteindelijk toch geen Chiro was, hebben we het spel naar vandaag verplaatst. Halloween is dan al wel gepasseerd, maar dat betekent niet dat we het niet meer mogen vieren natuurlijk. Want zo’n super, leuk, cool Halloweenspel willen we niet missen hè?! Om nóg meer in de sfeer te komen, mag je je vandaag ook verkleden in Halloweenthema 🎃! Wij zijn al benieuwd naar welke enge figuren er van 14u00 tot 17u00 aanwezig zullen zijn.

Zondag 13 november 2022

Hij komt, hij komt, de lieve, goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend,
de vriend van ieder kind!

Jajaja, ook Sinterklaas komt in november aan in ons land 😮! Om de Sint en zijn Pieten een warm welkom te geven, gaan we hen met zen allen met open armen ontvangen. Dit doen we op de Wildert. Concrete info hierover volgt nog! We kunnen al wel vertellen dat het in de namiddag zal doorgaan. We spreken af op de Wildert zelf, waar iedereen ook terug opgehaald kan worden (dus niet aan de Chiro).

Maar dat is nog niet alles! Zorg er maar voor dat jullie buikjes nog niet helemaal gevuld zijn met snoep en chocola, want onze geweldige Keti’s hebben vandaag ook hun spaghettiavond 🍝! Zij zullen heerlijke spaghetti bereiden tegen een lage prijs terwijl je kan genieten van fijn gezelschap. Alsof dat nog niet genoeg is, bezorg je hen ook nog eens een onvergetelijk kamp! Wat houdt je nog tegen om te gaan? Niet aarzelen, gewoon inschrijven! Ze zullen jullie enorm dankbaar zijn 🙂.

Meer info vind je via deze link: https://www.facebook.com/events/667098311511087

Zondag 20 november 2022

Vandaag is het Christus Koning, een feestdag voor de Chiro 🎉! Om dit te vieren is het eens een keertje van 11u00 tot 15u00 Chiro zodat we gezellig samen heerlijke zelfgemaakte soep kunnen eten 😋. Hiervoor neem je je eigen beker mee. Verder spelen we nog een mega leuk spel met iedereen. Kortom, een dag om niet te mogen missen!

Zondag 27 november 2022

Van 14u00 tot 17u00 zijn jullie allemaal van harte welkom om te paintballen! Zo kunnen we nog (een laatste keer) genieten van de mooie herfstkleuren in het bos terwijl we ons kunnen uitleven in het spel 🍂. De perfecte combinatie!

Voilà se, november zit erop! Wat hebben we een leuke maand achter de rug. We zien jullie vrolijke snoetjes graag terug in december 😄!

Vele knuffels van jullie leiding

Norah, Sofie en Inne

PS Nog een boodschap van Sinterklaas: Braaf zijn hè, maar we zijn er zeker van dat dat voor jullie geen probleem is. Tot binnenkort!

Advertentie