SPEELCLUB MEISJES


Dag liefste speelclubmeisjes!
Jammer genoeg is dit alweer de laatste maand Chiro voor we op kamp vertrekken. Dit zal dus ook een maand vol speciale Chiromomenten zijn: omdat jullie leiding examens heeft, zal het niet altijd op een zondag Chiro zijn. Kijk dus steeds goed de datum en het uur na. Voor ons zou het handig zijn om even een berichtje te sturen indien uw dochter niet naar de Chiro kan komen. Hopelijk zien we jullie wel weer elke week verschijnen!
Ennn niet te vergeten: schrijf je snel in voor het mega geweldig fantastische Chirokamp dat eraan zit te komen!!! Meer informatie vind je terug in het kampboekje in de facebookgroep.

Vrijdag 31 mei
Vandaag worden jullie allemaal vrijdagavond om 18u30 verwacht op de Chiro! Het wordt een reuzegezellige avond waarbij we gezelschapsspelletjes spelen. Jullie mogen dus zeker je leukste spelletje meenemen. Om 20u30 mag iedereen weer opgehaald worden, tot dan!

Vrijdag 7 juni
Deze keer zal de Chiro weer doorgaan op vrijdagavond, opnieuw van 18u30 tot 20u30. We houden vanavond een rustig avondje: we gaan gezellig een film kijken! Tot vrijdag!

Zondag 16 juni
Het is eindelijk nog eens Chiro op zondag, maar vandaag worden jullie al om 10u verwacht, en mogen jullie om 12u weer opgehaald worden. We doen woudloperskeuken, dus we maken vandaag ons eigen eten! Als jullie thuis iets lekkers hebben dat wij kunnen klaarmaken, mogen jullie dit altijd meenemen!

Zondag 23 juni
Ooooh, het is alweer de allerlaatste Chirodag van het jaar . Gelukkig gaan we deze op een super leuke manier afsluiten, want vandaag gaan we zwemmen in de Stok in Roosendaal!! Om 11u worden jullie hier in uniform verwacht met jullie zwemgerief, een handdoek, eventueel zwembandjes, €4,30 en een lunchpakket (of centjes waarmee jullie zelf iets kunnen kopen). Om 15u is het gedaan met de pret, en mogen jullie ouders jullie hier ook weer komen ophalen.

Wij kijken er weer enorm naar uit om dit jaar in schoonheid met jullie af te sluiten! Natuurlijk hopen we ook dat iedereen mee op kamp gaat!

Advertenties