SPEELCLUB MEISJES


Dag allerliefste speelclub meisjes!
De eerste maand is alweer voorbij gevlogen, maar wat een topper van formaat! Wij zijn super blij dat jullie elke zondag zo talrijk aanwezig zijn 🙂 en daarom staan er deze maand weer bangelijke spelletjes op het programma!

Zondag 6 oktober
Deze zondag is het jammer genoeg geen Chiro. Ooooh :(( De leiding is namelijk op leidingsweekend om allerlei belangrijke dingen te bespreken. We zien jullie vrolijke snoetjes graag volgende week terug!

Zondag 13 oktober
Wat we vandaag gaan doen is nog een verrassing ! Maar we kunnen jullie al wel vertellen dat het weer een zondag vol plezier gaat worden. Chiro van 14u-17u.

Zondag 20 oktober
Hebben jullie ooit al eens op zoek willen gaan naar een echte schat? Dan hebben wij goed nieuws want deze zondag gaan we op schattenzoektocht! Trek je beste wandelschoenen aan en vergeet zeker geen regenjas als het slecht weer wordt. Chiro van 14u-17u.

Zondag 27 oktober
Het is bijna…. HALLOWEEN! We spelen vandaag dus een spannend spel in het thema halloween. Je mag zeker verkleed komen als heks, spook, pompoen, vampier… Wie van jullie vinden wij het griezeligst? Dat komen we te weten van 14u tot 17u. Tot zondag!

Tip, tap, top, de maand oktober zit er ook alweer op! Hopelijk hebben jullie weer evenveel plezier gemaakt als wij!

Groetjes van jullie favoriete leiding
Ellen, Sien, Shana

Advertenties