SPEELCLUB MEISJESDag aller liefste speelclubmeisjes

Na die lange zomer kan eindelijk het nieuwe chirojaar van start gaan! Jullie nieuwe leiding heeft er alvast ongelofelijk veel zin in, hopelijk zijn jullie even enthousiast! Ben je benieuwd wat er jullie de komende zondagen in september te wachten staat? Lees dan zeker snel verder 😊

Zondag 19 september

Vandaag is het de officiële startdag van Chiro Happy Dorp! Dat betekent dat iedereen vanaf het eerste leerjaar eens kan komen piepen bij ons op de Chiro. Maar ook alle huidige leden kunnen vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, dat ene mooie meisje of die stoere jongen meenemen naar de chiro! We spelen een super leuk spel en kunnen daarna genieten van een lekkere verrassing en een leuk cadeautje!

Wil je weten hoe het Chiroleven is bij Happy-Dorp? Kom dan zeker op 19/9 van 14u00-17u00 naar Chiro Happy-Dorp (kerkstraat 62,b 2910 Essen). En neem dus zeker nieuwe vriendinnetjes mee om kennis te maken met de Chiro!

Tot dan!

Zondag 26 september

Deze namiddag hebben we een super lekker spel voor jullie in petto! We spelen namelijk….. Trommelgeroffel…… HET SMOOTHIESPEL!!!!! Het belooft weer een fantastische namiddag te worden dus kom zeker naar de chiro van 14u tot 17u! Hierna zal er voor alle jongste groepen een infoavond plaatsvinden in de refter van onze chiro. Van 17u tot 17u30 geven we aan alle ouders die interesse hebben een woordje uitleg over wat de chiro juist inhoudt, hoe een chirozondag en chirojaar er zal uitzien en andere belangrijke informatie. Ook krijgt u zeker de mogelijkheid om vragen te stellen of gewoon eens kennis te maken met de nieuwe leiding van uw dochter. Aangezien dit binnen zal plaatsvinden en we niet kunnen inschatten hoeveel volk er juist aanwezig zal zijn, willen we de ouders vragen om voor de zekerheid een mondmasker te dragen. Indien u momenteel al met vragen zit, mag u ons altijd een berichtje sturen! 

Ellen Willemen: 0468516801

Stefanie Van Dijck: 0479881860

Sofie De Moor: 0474010743

Femke Rombouts: 0494724438

Nore Van Loon: 0471054768

Zo, dat was het alweer voor de eerste maand van het nieuwe jaar. Wij kijken er al heel erg naar uit om er met jullie een superdupergeweldig speelclubjaar van te maken!!!!!

Veel liefs van jullie leiding xxx

Ellen, Stefanie, Sofie, Femke en Nore