Speelclub Meisjes


 

Dag liefste speelclubmeisjes!

Hopelijk kijken jullie net als ons uit naar weer een nieuwe Chiro maand! Onze examens zijn eindelijk gedaan dus jullie gaan ons weer wat vaker kunnen zien en de Chiro zondagen zijn opniuw steeds van 14 tot 17u!!! We hebben weer allemaal leuke activiteiten voor jullie in petto om van februari een leuke maand te maken 😀

We doen jullie er ook alvast even aan herinneren dat we in de maand maart op weekend gaan! Dit zal zijn in Chiro Sijo in Heide van zaterdag 25/03 vanaf 10u tot 26/03 12u. Hopelijk lukt het voor jullie allemaal om een plekje vrij te maken in jullie agenda en samen met ons (en de kwikken) te genieten van een super leuk weekend!

 

Zondag 5 februari
Vandaag spelen we een leuk spel met de speelclubmeisjes en kwikken samen. Hoe meer meisjes, hoe meer plezier natuurlijk 😉

 

Zondag 12 februari
Kleed jullie maar warm aan want deze zondag gaan we op stap! Het is tijd voor de activiteit waar enkelen onder jullie lang naar hebben uitgekeken… De ruiltocht!

 

Zondag 19 februari
Vandaag bereiden we ons al wat voor op komend weekend  door het grote carnavalspel! Vergeet zeker niet allemaal verkleed te omen 😉 Jullie chiro uniformpjes mogen jullie dus  voor een keertje thuis laten !

 

Zondag 26 februari
Dit weekend is het carnaval!!! Daarom is het dus geen Chiro, maar wie weet komen wij jullie wel tegen in jullie mooie pakjes tijdens de carnavalstoet in Essen!