SPEELCLUB MEISJES


 

Liefste speelcubmeisjes,

De laatste chiromaand voor de GROTE vakantie (en dus ook ons bangelijke kamp) is weeral aangebroken! Lees deze maand het programma heel goed na want we hebben ook wel eens Chiro op een andere dag als zondag!

Zondag 27 mei
Ein-de-lijk hebben wij weer eens een fantastisch spel voor jullie klaar staat, wij hopen dan ook dat jullie er weer allemaal zijn met jullie schattige snoetjes.
Chiro van 14u tot 16u30! De Chiro is vroeger gedaan vandaag omdat om 16u30 KAMPINFO start! Wil jij alles te weten komen over ons kamp (plaats, vervoer, financiën, activiteiten, thema…)? Kom dan zeker met je ouders langs!

Zondag 3 juni
Vandaag geen chiro in de namiddag, maar wel in de voormiddag! We gaan vandaag bewijzen dat meisjes ook een vuurtje kunnen maken want wij doen woudloperskeuken! Veel eten voor je naar de chiro komt is dus echt niet nodig en als je thuis nog iets lekker hebt, mag je dat ook altijd meebrengen! Chiro van 10u-12u!

Zaterdag 9 juni
Op deze zaterdag vindt er weer een top editie van “Spring Eruit!” plaats in Sporthal Hemelrijk. De sporthal wordt omgetoverd tot een springparadijs met avontuurlijke stormbanen. We kunnen ook voetballen, volleyballen, KUBB spelen, vier op een rij spelen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Jullie gaan hier dus zeker al je energie kwijt kunnen! Jullie worden aan Sporthal Hemelrijk verwacht om 10.30u en jullie ouders mogen jullie ook hier weer komen ophalen om 12u.

Zaterdag 16 juni
Jammer maar helaas moet jullie leiding heel hard leren voor de examens en daarom doen we een keertje chiro op een avond. Natuurlijk verandert dit helemaal niets aan de tofheid van ons spel! jullie zijn allemaal welkom op de chiro van 18.30u – 20.30u.

Zondag 24 juni
De allerlaatste chirozondag van dit jaar is aangebroken en dat bangelijke chirojaar moeten we afsluiten in stijl. Daarom gaan wij vandaag op daguitstap naar De Stok! Jullie worden hier allemaal verwacht om 11u en jullie ouders mogen jullie ook hier weer ophalen om 15u. Vergeet zeker geen lunchpakket (of centjes om daar iets te kopen) en een flesje drinken mee te nemen. Ook moet je 4 euro meenemen voor de inkom!
En zwembandjes zijn verplicht voor diegenen die nog niet goed kunnen zwemmen, vergeet dit dus alsjeblieft zeker niet!!

 

Hopelijk hebben jullie ook zo genoten van het bangelijke chirojaar en zien we jullie allemaal op kamp!

Heel veel lieve groetjes van jullie geweldige leiding,

Eva & Lore

X x x x x x x x x x x

 

 

 

 

 

Advertenties

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: