SPEELCLUB MEISJESEen heeeeeeeeeeeeeeel gelukkig nieuwjaar liefste leden van ons! Wij hopen dat jullie het nieuwe jaar goed gevierd hebben, ondanks deze bijzondere tijden. Wij hebben alvast veel zin in dit nieuwe jaar met nog vele leuke chiromomenten die zullen komen! Omdat jullie leiding helaas examens heeft deze maand, is het af en toe ’s avonds Chiro. Kijk dus zeker elke keer goed na wanneer het Chiro is!

Zondag 3 januari

Omdat jullie nog lekker van jullie laatste dag kerstvakantie kunnen genieten, is het vandaag geen Chiro ☹

Zondag 10 januari

Vandaag de eerste chirozondag van 2021! Maar het zal een speciale zondag zijn, omdat niet jullie eigen leiding maar de aspiranten een super tof spel met jullie zullen spelen. Zijn jullie benieuwd naar jullie nieuwe leidingen voor een dagje? Kom dan zeker een kijkje nemen van 14 tot 17u!

Zaterdag 16 januari

Een filmavondje is altijd gezellig! Daarom hebben wij een mega leuke film voor jullie in petto die we op groot scherm zullen kijken, een soort van chirospeelclubmeisjes-cinema! Neem zeker iets lekkers mee om te eten of drinken bij de film dat we kunnen delen met elkaar. De cinema zal doorgaan van 18u30 tot 20u30 op de chiro 😊

Zaterdag 23 januari

Vanavond spelen wij een keicool kaarsjesspel! Hou jij ook zo van kaarsjes uitblazen wanneer je bijvoorbeeld jarig bent? Wel, kom dan zeker van 18u30 tot 20u30 naar de chiro en win het spel door kaarsjes uit te blazen!

Zondag 31 januari

Wij spelen vandaag weer een zalig spel! Wat we juist gaan doen, is nog even een verrassing, maar het wordt sowieso heel tof, dat beloven we alvast! Chiro van 14u tot 17u vandaag.

Zo, het eerste maandprogramma van 2021 zit er alweer op.

Heel veel kusjes,

Nore, Emilia en Merel