SPEELCLUB MEISJES


GEEN CHIRO TOT 31 MAART

Dag leukste speelclub meisjes!

In de maand maart hebben we weer tal van superleuke activiteiten voor jullie voorzien. Hopelijk zien we jullie dus talrijk verschijnen!

Zondag 1 maart
Hopelijk heb je je carnavaloutfit nog niet te ver opgeborgen want we spelen deze zondag een carnavalspel ! Kom dus verkleed in je favoriete prinses, dier, beroemdheid, superheld… en dan belooft het een te gekke zondagmiddag te worden! Chiro van 14u tot 17u.

Zondag 8 maart
Deze zondag zullen jullie de leiding even moeten missen want wij zijn op weekend om alles voor kamp te bespreken. Ooh ☹ maar niet getreurd, volgende zondag zijn we er weer bij !

Vrijdag 13 maart
Deze vrijdag organiseren de aspiranten Body Del Sol. Jullie zijn natuurlijk nog veel te jong om naar een feestje te gaan en daarom organiseren zij ook een kinderfuif. Van half 7 tot half 9 zijn jullie welkom om jullie beste dansmoves te tonen! Jullie krijgen 2 bonnetjes van ons voor een drankje en/of chipjes en extra bonnetjes kan je bijkopen aan 1 euro, dus neem zeker wat centjes mee.

Zondag 22 maart
wie zijn de slimste speelclub meisjes? Dat komen we vanmiddag te weten want we spelen een grote quiz! Chiro van 14u tot 17u.

Zondag 29 maart
Deze zondag hebben wij weer een super spannend spel voor jullie in petto! Benieuwd? Kom dan zeker naar de chiro van 14u tot 17u.

Zo dit was het alweer voor de maand maart. Tot snel!

Dikke knuffel van jullie leiding

Ellen, Sien & Shana


Beste speelclubs en ouders,
Ook dit jaar gaan de speelclub meisjes weer op ons jaarlijkse, mega geweldige WEEKEND! We gaan twee nachtjes op een andere Chiro logeren, waar we allerlei fantastische activiteiten gaan doen. Graag geven we jullie hierover wat meer informatie:

Wanneer?
Het weekend van 1-3 mei! Jullie worden vrijdag om 19u verwacht en op zondag mogen jullie om 12u weer opgehaald worden.

Waar?
Chiro Mejoca en Achterbroek (Kalmthout), Brasschaatsteenweg 35, het terrein bevindt zich naast de sporthal.

Wat neem ik mee?
– Matje/luchtmatras/veldbed
– Slaapzak
– Kussen
– Knuffel
– Toiletspullen (tandenborstel, tandpasta, kam, …)
– Proper ondergoed
– Sokken
– Chiro outfit
– Speelkledij (die vuil mag worden)
– Eventueel regenkledij
– Stevige schoenen (die tegen het nat kunnen)
– Eventueel nodige medicijnen
– 25 euro

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal leden, zouden we willen vragen of iedereen een mailtje wilt sturen naar ellen.willemen2@gmail.com om te melden of uw dochter er wel of niet bij kan zijn.

Wij kijken er alvast enorm naar uit, hopelijk jullie ook! Tot dan!
Groetjes van jullie leiding Sien, Shana en Ellen!!