SPEELCLUB MEISJES


Hallowkiedowkieee lieve speelclub meisjes!
 
Joeppiee ! Het is alweer september en dat betekent dat ook de Chiro terug van start gaat! Hopelijk hebben jullie allemaal toch nog een leuke vakantie gehad en is het schooljaar voor jullie goed gestart, want in deze coronatijden is niets meer hetzelfde. Dat geldt ook voor de Chiro activiteiten maar hierover volgt later meer uitleg.
 
Zondag 6 september
Wat gaan we blij zijn om jullie lieve snoetjes weer terug te zien! Hopelijk is jullie geheugen alweer wat opgefrist op school want ook vandaag kan je het goed gebruiken. Chiro van 14u tot 17u.
 
Zondag 13 september
Vandaag hebben we weer een super leuk, fantastisch, geweldig spel voor jullie klaar staan! Benieuwd? Kom dan zeker naar de Chiro van 14u tot 17u.
 
Zondag 20 september
sniksnik vandaag is het alweer de laatste zondag met Sien, Ellen en Shana als jullie leiding. Dus we gaan er nog eens een lap op geven! Hopelijk zijn jullie er allemaal weer bij van 14u tot 17u. Tot dan!
 
Zondag 27 september
oehh spanneeeeend, vandaag komen jullie te weten aan de hand van een leuk spel wie jullie nieuwe leiding zal worden! Wij vonden het alvast een suuuuper leuk chirojaar met jullie! Chiro van 14u tot 17u.
 
Zondag 4 oktober
Vandaag is het STARTDAG! De dag waarop nieuwe leden eens een kijkje mogen nemen op onze Chiro. Hou zeker onze Facebook pagina en de website in de gaten voor meer informatie.
 
Wat vliegt de tijd! Dat was het alweer voor september.
Dikke afstandsknuffels van jullie leiding Shana, Sien en Ellen