SPEELCLUB MEISJES


Dag liefste speelclub meisjes!
In de maand december zullen er heel wat speciale data op het programma staan. Deze zijn daarom zéker niet minder leuk, dus hopelijk zien we jullie weer met velen verschijnen! 😀 Lees zeker telkens goed de locatie, de dag en het uur na! Hier het maandprogramma voor de maand december:

Zondag 2 december
Wie is er allemaal braaf geweest dit jaar? We zullen het vandaag te weten komen, want we gaan met alle jongste groepen naar de intocht van de Sint kijken, joepie!!! De Sint komt aan het station van de Wildert. Om 14u spreken we af op de parking van de Spar, en om 17u mogen jullie hier weer opgehaald worden.

Zaterdag 8 december
Vandaag doen we eens op zaterdagavond een leuke activiteit. We spelen vandaag een groot spel in thema Sinterklaas, dat gewoon op de Chiro doorgaat. Jullie worden hier om 18u verwacht, en mogen om 20u alweer opgehaald worden. We houden jullie zeker niet tegen om jullie mooiste Sint of Piet kostuum aan te trekken! 😉

Vrijdag 14 december
Opnieuw hebben we vandaag geen Chiro op zondag, maar deze keer op een vrijdagavond (14 december), want het is tijd voor onze jaarlijkse fakkeltocht! We doen deze fakkeltocht niet zomaar, want dit jaar zamelen we geld in voor het goede doel, namelijk het Kinderkankerfonds. We hopen hiermee zoveel mogelijk leden met hun ouders (en eventueel extra familie en vrienden) te bereiken om zoveel mogelijk centjes te kunnen schenken voor dit goede doel! Hopelijk zijn jullie dus ook vandaag talrijk aanwezig!

Zondag 23 en zondag 30 december
Vandaag begint de Kerstvakantie, en waarschijnlijk al jullie gezellig kerstfeestjes, dus deze twee weken is het helaas geen Chiro.  Jullie zullen ons dus een tijdje moeten missen, maar we zien jullie héél graag terug in het nieuwe jaar, op zondag 6 januari!

Vele lieve groetjes van jullie leiding,
Emma, Kim en Sille xxx

 

Advertenties