SPEELCLUB MEISJES


Ooh de vakantie is weer bijna voorbij… ☹️ Hopelijk hebben jullie lekker gegeten en veel feest gevierd! Maar er staat weer een nieuwe maand voor de deur met super leuke activiteiten!

Zondag 5/01
🎶3 koningen, 3 koningen, geef mij ne nieuwe hoed. Mijnen ouwe is versleten, ons moeder mag het ni weten, ons vader heeft het geld op de rooster geteld.🎶

Hopelijk kennen jullie dit liedje tegen vandaag, want vandaag gaan we 3 koningen zingen! We verwachten jullie om 15u aan de Delhaize van essen heikant. Jullie ouders mogen jullie daar terug komen ophalen om 17u. Vergeet zeker geen kroon en een zingzak!

Zondag 12/01
Voor vandaag hebben we goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is, Sien en Ellen zullen er vandaag helaas niet bij zijn, jammeeer. Maaaar het goede nieuws is dat jullie vandaag leiding krijgen van onze aspiranteeeen!! Omdat onze oudste leden volgend jaar leiding worden, mogen zij voor een zondag leiding geven aan jullie. Zij voorzien een suuuper leuk spel voor jullie! Chiro van 14u tot 17u.

Vrijdag 17/01
Jaja, jullie zien het goed! Vandaag geen chiro op zondag, maar op vrijdag omdat jullie leiding druk aan het studeren is! We gaan het vanavond gezellig maken op de chiro want het is tijd voor een filmavondje! Wij zorgen voor wat lekkers en een leuke film, jullie voor de gezelligheid 😉 chiro van 18u30 tot 20u30 op de chiro zelf.

Zondag 26/01
Vandaag een gewone chirozondag, dat is lang geleden! Jullie leiding staat weer voor jullie paraat met een supercool spel! Chiro van 14u tot 17u.

Dat was het alweer voor deze maand. En vanaf februari hebben we iets om naar uit te kijken waaaaant dan hebben jullie weer 3 leidsters! Shana is er vanaf dan weer bij, joepppiee!

Groetjes Sien, Shana en Ellen