SPEELCLUB MEISJES


Hallo speelclub meisjes en ouders!
Het nieuwe Chirojaar is van start gegaan, en de speelclub meisjes hebben ondertussen hun nieuwe groep- en leiding al wat beter leren kennen. Maar omdat wij, Emma, Kim en Sille, ook graag eens kennismaken met de ouders van onze leden, zouden wij het leuk vinden om eens op huisbezoek komen! Zo weten jullie bij wie jullie dochter elke zondag terecht komt, en kunnen we jullie meer informatie geven over het verloop van komend jaar. Wij hadden enkele data en uren in gedachte. Als jullie willen dat wij eens langskomen, mogen jullie altijd een mail sturen met de naam van uw kind, het adres en de datum en het uur dat voor jullie het beste past naar sillepeeters@hotmail.be of naar het nummer 04 72 64 88 35.

  • Zaterdag 13 oktober vanaf 16u30
  • Zaterdag 20 oktober vanaf 16u30

Ps: mochten deze data niet passen, geen probleem! Mail ons of bel ons gerust op, zodat we samen een andere datum kunnen prikken.
Tot dan!
Emma, Kim en Sille


Hallo allerleukste speelclubmeisjes! We beginnen weer fris en fruitig met de nieuwe maand oktober. We hopen jullie schattige snoetjes deze maand weer vaak te zien. Er zijn namelijk weer geweldige activiteiten voor jullie gepland!

Zondag 7 oktober
Deze zondag is het helaas geen Chiro. De leiding neemt een weekendje vrij en gaat met z’n allen op leidingsweekend. Maar wees niet getreurd, volgende week zijn we er weer met een top spel in de aanbieding!

Zondag 14 oktober
Vandaag gaan we het gezelschapsspelletje ganzenbord doen, maar dan in een variant dat jullie nog nooit hebben meegemaakt. Ben jij ook benieuwd naar wat dat allemaal te betekenen heeft? Kom dan zeker naar de Chiro van 2 tot 5 uur.

Zondag 21 oktober
Win jij altijd elk spelletje? Of ben je niet bang om het tegen anderen op te nemen? Kom dan zeker deze zondag naar de Chiro van 2 tot 5 uur. Om eens te kijken wat je allemaal in je mars hebt. Waarschijnlijk heb je het al door, we doen een laddercompetitie!

Zondag 28 oktober
Boe, Boeooe! Hoor ik daar iets? Het begint al wel s ’avonds wat donkerder te worden. Het zal toch geen spook zijn dat aan het rondzwerven is? Halloween begint natuurlijk wel in de buurt te komen. Daarom gaan we vandaag onze knutseltalentjes boven halen en gaan we van alles knutselen voor Halloween. Kom dus zeker van 2 tot 5 uur naar de Chiro. Dan kunnen we met z’n allen die spoken wegjagen.

Wij hebben er alvast super veel zin in en zijn kei enthousiast om er weer een TOP maand van te maken! Hopelijk tot snel!
Vele kusjes Sille, Kim en Emma

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties