Tippers


Hey allerliefste tippertjesssss

De laatste maand van het chirojaar gaat alweer van start! Het belooft weer een knaller van formaat te worden! Wij hopen dan ook dat jullie altijd voltallig aanwezig zijn zodat we het chirojaar mooi kunnen afsluiten 🙂 en dan binnenkort met veel plezier op kamp te vertrekken, woehoeee!

 

Zondag 4 juni
Hopelijk hebben jullie geen ochtendhumeurtje want vandaag is het ’s morgens chiro van 10 tot 12. Wij zullen anders jullie humeuren wel opvrolijken met een heel leuk spel 🙂 .

 

Zaterdag 10 juni
Vanavond hebben jullie voor een keertje spel met de keti’s! Wij zullen er niet bij zijn maar volgende week zien we jullie vrolijke snoetjes alweer terug 🙂 Chiro van 19u tot 21u!

 

Zaterdag 17 juni
Vanavond vormen we ons een beetje om tot echte scoutsjongens want we gaan ons eigen eten klaarmaken op een vuurtje, beter gekend als woudloperskeuken! Je mag zeker worstjes, marshmallows… (kortom alles wat je op een vuurtje kan opwarmen) meenemen. Je hoeft thuis dus nog niet te eten want jullie buikjes zullen rijkelijk gevuld worden! Chiro van 6 tot 8.

 

Zondag 25 juni
De laatste zondag van het chirojaar is aangebroken tum tum tummmm. Maar vandaag mogen jullie bijna een hele dag met ons op stap, want we gaan zwemmen in de stock :D. Jullie worden om 10u verwacht op de chiro met de fiets! Het is niet zo ver fietsen dus no stress! En dit is al een goeie oefening voor op kamp 😉 Vergeet ook zeker niet eten en drinken mee te nemen en een beetje zakgeld voor de inkom hebben jullie ook nodig, maar dat zullen we nog wel meedelen.

Tip tap top, de laatste maand van het chirojaar zit er ook alweer op! Maar niet getreurd want het kamp is nu wel héél dichtbij, aftellen dus!!! Spanneeeeeend 🙂

 

Dikke kussen van jullie favoriete leiding

Eva & Shana