TIPPERS


Hallo daar beste tippers!!! Wij hebben weer een maand vol meeega toffe activiteiten voor jullie in petto! Hopelijk zien we jullie weer elke zondag verschijnen!

4-6 oktober
Dit weekend is jullie leiding op leidingsweekend, dus helaas geen Chiro vandaag. Volgende week zien we jullie graag terug verschijnen!

Zondag 13 oktober
Vandaag vindt onze Croque Avond plaats!!! Jullie worden gewoon om 14u op de Chiro verwacht. Vanaf dan beginnen de voorbereidingen, en vanaf 16u zijn alle ouders, broers, zussen, nichten, neven, vrienden, buren… welkom om lekker te komen smullen! Verdere info sturen wij jullie nog op WhatsApp. Wij kijken er alvast naar uit!!

Zondag 20 oktober
Joepieee het is kermis op de Wildert! We spelen dus een spel op de kermis, in thema ‘Kermis’. Jullie worden om 14u verwacht aan het station, en mogen hier om 17u weer opgehaald worden. Het belooft weer een fantastische Chirozondag te worden!

Zondag 27 oktober
Vandaag hebben wij een heeeeeel tof en origineel spel voor jullie voorzien. Zéker niet te missen dus! Zeker voor zij die graag eten is het zeker een aanrader, zie dat je met genoeg honger naar de Chiro komt! Chiro van 2 tot 5.

Zo, dat was het weer voor deze maand. Wij hebben er weer fantastisch veel zin in! Tot dan liefste tippertjes!

Veel liefs,
Nore en Sille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties