TIPPERS


Dag liefste tippers

Het is alweer tijd voor de laatste maand van 2019! Wat gaat de tijd toch snel als je plezier maakt! Ook deze maand staan er natuurlijk weer heel veel leuke chiromomenten voor jullie op het programma!

Zondag 1 december
De examens komen stilaan dichterbij voor jullie en daarom doen we vandaag een keertje chiro van 10u tot 12u, zodat jullie ‘s middags zeker nog genoeg tijd hebben om goed te studeren! Vandaag gaan we ons eens helemaal uitleven in de turnzaal van het Sint-Jozef, zodat jullie al jullie energie nog eens kwijt kunnen voor die periode waar jullie veel te veel stil moeten zitten! Jullie worden daar (Hofstraat 2) verwacht om 10u en mogen daar ook terug opgehaald worden om 12u! Tot dan allemaal 😊

Vrijdag 6 december
Vandaag spelen we ons jaarlijks Sinterklaasspel met al de oudste groepen! Jullie worden verwacht aan het college om 19u30 en mogen daar ook terug opgehaald worden om 22u! Het belooft een spannende avond te worden dus zorg dat je er zeker bij bent!!

Vrijdag 13 december
Joepiee onze jaarlijkse fakkeltocht komt er weer aan! Vanavond gaan we met heel de Chiro, en vrienden, familie en sympathisanten een wandeling maken met fakkels en lichtjes. Achteraf kan iedereen nog nagenieten aan ons supergezellig kampvuur. Er zullen verschillende drankjes en cakes te koop zijn, en dit allemaal voor het goede doel! Zeker komen dus, want het belooft een gezellige en warme avond te worden! Om 19u worden jullie aan de Chiro verwacht.

Zondag 22 en 29 december
Vandaag is het helaas geen Chiro omdat het vakantie is, en jullie leiding volop aan het studeren is… We wensen jullie alvast heel fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Tot volgend jaar he 😉

Groetjes Sille en Nore