Tippers


Maandprogramma Tippers November

Liefste Tippers

Een nieuwe maand is weer aangebroken dus tijd voor een nieuw maandprogramma met alleen maar zalige activiteiten op de planning 😉

Zondag 6/11

Boooo!!! Was je verschoten? Het begint steeds sneller donker te worden. Halloween is net gepasseerd! Maar wij laten het niet gewoon voorbij gaan. Deze zondag doen we een geweldig spannend en eng halloweenspel!!! Mhwaahaha!! Kan jij rustig blijven? Het is Chiro van 14u-17u als je durft!!!

Zondag 13/11

Misschien kennen jullie het wel van tv, maar vandaag proberen we het in het echt. We doen vandaag het fantastische Homo Universalis spel. Wie blijft er overeind? Zoek het uit van 14u – 17u op de Chiro.

Zondag 20/11

Geef mij een lach geef mij wat zonneschijn! Wat is Chirooooo… De wereld is een toverbal…. Hebben jullie ook zoveel zin om met heel de Chiro deze liedjes luidkeels mee te schreeuwen én hebben jullie zin in lekkere soep? Kom dan zeker naar de Chiro om samen Christus koning te vieren en neem zeker een eigen kom mee. Chiro van 11u tot 15u! We spelen met z’n allen ook nog een kei leuk spel. Zeker komen dus.

Zondag 27/11

Vandaag doen we een klassieker. We gaan rechtdoor België. Letterlijk, want vandaag doen we rechtendoren tocht. Kom allemaal naar de Chiro van 14u – 17u.

Zo, dat was het alweer voor november, tot in december!

Advertentie