TIPPERS


GEEN CHIRO TOT 31 MAART

Hey Tippers

Hopelijk zijn jullie al uitgerust van een leuke vakantie en zijn jullie weer helemaal klaar voor een nieuwe maand vol fantastische chirozondagen!

Zondag 1 maart
Kleed jullie warm genoeg aan want we zullen deze middag veel buiten zijn! Wat we juist gaan doen blijft nog even een verrassing, maar vergeet jullie creativiteit ook zeker niet mee naar de chiro te nemen vandaag van 2 uur tot 5 uur!!

Zondag 8 maart
Jullie leiding is dit weekend op leidingsweekend dus helaas geen chiro vandaag! Tot volgende week!!!

Vrijdag 13 maart
Woeehoooeeew, de aspiranten organiseren hun fuif genaamd body del sol!! Van half 7 tot half 9 staat er voor jullie een knaller ledenfuif op het programma! Jullie krijgen 2 bonnetjes van ons voor een drankje en/of chipjes en extra bonnetjes kan je bijkopen aan 1 euro, dus neem zeker wat centjes mee! Tot dan allemaal!!

Zondag 22 maart
Vandaag spelen we een mega cool smokkelspel!!! Wie heeft er de beste pokerface of het meeste mensenkennis? Kom zeker naar de chiro om dit te ontdekken! Chiro van 2 uur tot 5 uur!

Zondag 29 maart
Om al eens te oefenen voor de echte kookwedstrijd tegen andere jeugdbewegingen in april, spelen we vandaag een kookspel samen met onze tiptiens! Wij zijn alvast benieuwd naar welke overheerlijke gerechten jullie gaan maken op de chiro van 2 uur tot 5 uur!!

Dat was het voor de maand maart! Hopelijk zien we jullie vaak verschijnen!

Groetjes Sille en Nore