TIPTIENS


Maandprogramma Tiptiens November

Liefste Tiptiens

Een nieuwe maand is weer aangebroken dus tijd voor een nieuw maandprogramma met alleen maar zalige activiteiten op de planning 😉

Zondag 7/11

Vandaag spelen we een echte Chiroklassieker namelijk paralympics!!! Gewoon Chiro van 14u-17u!

Vrijdag 12/11 en zaterdag 13/11

Ja ja het is zover onze spaghetti-avond!! Vrijdag gaan we gezellig met z’n allen groentjes snijden en de saus maken dus haal je beste kookkunsten al maar boven! (Naast je kookkunsten, neem je best ook zeker een mesje, snijplankje en keukenhanddoek mee). 

Zaterdag is het dan eindelijk onze spaghetti-avond! Vergeet zeker geen lekker dessertje te maken dat we dan ook nog kunnen verkopen aan de mensen (dus zorg dat het eetbaar is haha 😉)

Hoelaat jullie op de chiro verwacht worden op beide dagen sturen we zeker nog in de Whatsapp groep. Wij hebben er alvast zin in en hopen op een zalige spaghetti-avond! (en veel winst voor een zalig kamp)

Zondag 21/11 

Geef mij een lach geef mij wat zonneschijn! Wat is Chirooooo… De wereld is een toverbal…. Hebben jullie ook zoveel zin om met heel de Chiro deze liedjes luidkeels mee te schreeuwen én hebben jullie zin in lekkere soep? Kom dan zeker naar de Chiro om samen Christus koning te vieren. Chiro van 11u tot 14u!

Zondag 28/11

Eindelijk nog is een normale chirozondag! Wat we gaan doen is nu nog eventjes een verrassing maar het wordt zeker weer een topzondag!

Zo, dat was het alweer voor november, tot in december!