ASPIRANTEN


Jooooow liefste, coolste ASPI’S! Hopelijk zijn jullie klaar voor dit laatste mega fantastische chirojaar als lid, wij hebben er al vast heeeeel veel zin in! Lees het maandprogramma goed na want die eerste maanden zijn er al meteen vol met speciallekes 😉

Zondag 22 september

Vandaag is het eerst nog gewoon chiro van 14u tot 17u, maar daar blijft het vandaag niet bij. Vandaag begint ook meteen onze LEEFWEEK!! De info van de leefweek konden jullie al lezen in onze infobrief, maar we vermelden het hieronder ook nog eens. Jullie gaan dus na de chiro om 17u gewoon naar huis om dan om 20u terug naar de chiro te komen met al jullie spullen om een hele week op de chiro te kunnen leven. Om 20u mogen ook jullie ouders eventjes meekomen want dan is het meteen het infomoment. De leiding geeft wat meer uitleg over het komende chirojaar en jullie ouders mogen al hun vragen op ons afvuren!

Om al het nodige te voorzien om deze week te overleven, vragen wij 50 euro. Dit mogen jullie cash afgeven aan de leiding bij de start van de leefweek (zondag).

De meesten van jullie hebben al eens een leefweek gehad. Maar we zetten voor jullie alles nog eens op een rijtje.

Het concept van een leefweek is eenvoudig: je leeft, eet, slaapt, doet huiswerk,… op de Chiro gedurende een hele week. Er wordt tijd voorzien voor huiswerk en iedereen kan zelf naar hun hobby’s gaan. Er zijn douches op de Chiro, dus wassen is ook geen probleem. Dit wel zeker niet zeggen dat dit een verplichting is en er wordt je niets kwalijk genomen als je er niet altijd bent.  Het is eerder een extraatje dat de Chiro biedt vanaf de Tiptiens.

Wij koken elke avond eten, voorzien boterhammen, tussendoortjes (koeken + fruit), ontbijt, waterflesjes.. met andere woorden ze zullen niets te kort komen. 😊

De leiding zelf gaat natuurlijk ook gewoon naar de les maar zijn ’s avonds weer terug op de Chiro. We voorzien ook telkens een avondactiviteit maar ook genoeg tijd om hun huiswerk te doen. Hebben jullie als ouder toch liever dat jullie zoon of dochter af en toe even over huis komt. Geen probleem! Wij staan open voor verschillende scenario’s. We zouden wel graag weten wanneer iedereen aanwezig zal zijn. Daarom is het handig al jullie, Aspiranten en ouders, even samen bekijken hoe jullie het willen plannen en dat even aan ons laten weten. Dan kunnen wij rekening houden met het eten en activiteiten. Ook als er allergieën zijn, zijn wij daar graag van op de hoogte.

 Handig om te weten: we proberen telkens rond 18u30 te eten.

Zondag 29 september

Na een hele week op de chiro geleefd te hebben, is het vandaag tijd om uit te rusten. Helaas dus geen chiro voor jullie.

Zondag 6 oktober

De leiding is op leidingsweekend, dus geen chiro.

Zondag 13 oktober

EIN-DE-LIJK terug chiro!!! Wij staan voor jullie klaar met een heel uitdagend spel, allemaal op post van 14u tot 17u! vandaag is het ook de croque avond van de tippers. Als je dus ook zin hebt in die lekkere croques, breng dan wat centjes mee zodat we gezellig met heel de groep onze tippertjes kunnen steunen!

Zondag 20 oktober

Ook weer een gewone chiro zondag met een mega, cool, super, fantastisch spel dat wij voor jullie op poten hebben gezet. Allemaal aanwezig van 14u tot 17u!

Zondag 27 oktober

Al weer de laatste zondag van de maand oktober is aangebroken, wat gaat de tijd toch snel op de chiro he jongens. 😉 wij hebben weer een mega spel voor jullie in petto, chiro van 14u tot 17u!

High five van jullie fantastische leiding,

Sarah & Lore

 

Advertenties