TIPTIENS


GEEN CHIRO TOT 31 MAART

Allokeeeeesssss,

We zijn ondertussen al aan de 3de maand van het jaar, waaatttt????? Gelukkig hebben we ook weer in de maart super leuke activiteiten voor jullie😃

Zondag 1 maart:
Vandaag is het een gewone chirozondag. Wij verwachten jullie ALLEMAAL op de Chiro van 14u-17u😉.

Zondag 8 maart:
Jammer genoeg is het deze zondag geen Chiro, oooohhhhh :((( De leiding is dit weekend op leidingsweekend om nog verschillende dingetjes te regelen voor het komende jaar.

Vrijdag 13 maart:
BODY DEL SOL!!!!! Dit feestje is natuurlijk niet te missen😉 Als activiteit voor dit weekend hebben we een super, leuke, geweldige, fantastische kinderfuif voor jullie in petto! We verwachten jullie om 19u aan den block in Essen. De kinderfuif duurt tot 21u, maar jullie mogen uiteraard in den block blijven voor verder mee te feesten😊

Zondag 22 maart:
Deze zondag spelen we een leuk snapchatspel! Hopelijk kunnen jullie er allemaal bijzijn, want het wordt weer een zondag om niet te missen😉 Chiro van 14u-17u.

Zondag 29 maart:
Om jullie al helemaal klaar te stomen voor de kookwedstrijd van de paviljoenfeesten (die we zeeeeker moeten winnen😉), gaan we een kookwedstrijd 2.0 doen tegen de tippers. Een activiteit om niet te missen dus😊. Chiro van 14u-17u.

Voila sé, dit was het alweer voor de maand maart! Volgende maand zijn we er weer met de beste activiteiten van het jaar (mugshot!!!!!)

Veeeeeeel kusjes en knuffels
Jana en Kaat