Keti’s en Aspi’s


 

Hey boy & girls!

Na een heftige Chiro-maand, gaan we het komende maand iets rustiger aan doen! Ben je benieuwd wat er allemaal nog op het programma staat voor jullie? Hou je dan niet in en lees zeker verder!!

Zondag 2 april
De wereld staat op z’n kop en de leidingsploeg van onze Chiro wordt helemaal door elkaar geschud! Dit betekent dat jullie ons een weekje zullen moeten missen, maaaaar wel twee andere top leiding krijgen! Kom allemaal dus zeker kijken (en vergeet daarbij je fiets niet) van 14 uur tot 17 uur! Tot dan 🙂

Zondag 9 april
We zijn halverwege de paasvakantie beland.. FEEEST :)! We gaan jullie nog rustig laten genieten van het zonnetje, de sneeuw of nog iets anders! Het is vandaag dus geen Chiro.

Zondag 16 april
Vandaag zullen jullie, net zoals ons, actief chocolade eieren aan het zoeken zijn.. We hopen in elk geval dat de paashaas ook voor jullie iets lekkers bij zich had.. Geen Chiro (omdat het Pasen is)! 😉

Zondag 23 april
Ook dit weekend is iets bijzonders.. De 4e editie van ons feestweekend in aangebroken!!
Er staan heel veel verschillende activiteiten op het programma waaronder onze kindernamiddag op zondag! Wanneer we jullie precies verwachten, laten we nog zeker weten!!

Mochten jullie het verloop van dit weekend niet vanbuiten kennen, vind je meer informatie op de voorpagina van de site en op Facebook!

Zaterdag 29 april 
Hoe goed kunnen jullie koken?
Kunnen jullie andere teams/jeugdbewegingen verslaan?
Jaaa.. Jullie kunnen het waarschijnlijk al wel raden! We doen mee met de kookwedstrijd van de Paviljoenfeesten 😀 De wedstrijd start om 16 uur aan de lokalen van Scouts Essen-Heikant!

Zo, dit waren de activiteiten van de maand april alweer!
Volgende maand zijn we er weer, met meer amusement 😉

XOXO
Stéphanie & Natasha

Een gedachte over “Keti’s en Aspi’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s