Keti’s en Aspi’s


Dag allemaal!!

Voor de voorlaatste keer dit jaar (Oooh) kondigen wij terug een maandprogramma aan.. Nog een maand waarin we alles geven voordat de examens terug van start gaan! Een goede reden om er nog eens een lap op te geven met volgende activiteiten:

Zondag 7 mei

Het is alweer een tijdje geleden, maar vandaag doen we nog eens een Chiro moment op zondag! Het belooft (redelijk) mooi weer te worden dus dat betekent dat we erop uit trekken en buiten ravotten, spelen, vechten of nog iets anders doen 😝 Onze activiteit gaat door van 14 uur tot 17 uur @Chiro Happy-Dorp!

Zaterdag 13 mei

Zoals elk jaar organiseert de Chiro een plantjesverkoop.. Je voelt het dus al wel aankomen, dat die vandaag doorgaat. Daarom spreken we om 10 uur af aan het station van Wildert! Van hieruit gaan we op stap en voorzien heel Wildert van plantjes/kruiden. Dit houden we vol 15 uur tenzij onze plantjes eerder uitverkocht zijn 😉 Neem zeker een lunchpakket mee!

Hoor zeker vooraf al eens of je ouders, tantes, grootouders, … een plantje willen hebben want dan kunnen we dit apart houden!

Zondag 21 mei

Vandaag strijden we voor de eer van onze groep! We zullen het opnemen tegen andere Chiro’s uit de omgeving en willen met de trofee naar huis gaan. Hoe zullen we strijden? Met een HOCKEYTOERNOOI! Het toernooi gaat door in Kalmthout, dus kom allemaal zeker met je fiets naar onze Chiro of het station van Wildert. We vertrekken om 13u15 op onze Chiro, pikken de rest op aan het station van Wildert en verwachten rond 17u30 terug te zijn (met de hoofdprijs) 😃

Zondag 28 mei

En zo is alweer de laatste Chiro zondag aangebroken voor de maand mei. Voor de laatste keer deze maand voorzien wij een gé-wél-dige activiteit van 14 uur tot 16 uur! Hopelijk kijken jullie er net zo hard naar uit en zijn jullie talrijk aanwezig 😉.. Deze activiteit wordt gevolgd door wat kampinfo! We vermoeden dat de meeste onder jullie al weten hoe een kamp precies in elkaar steekt. Heb je toch nog vragen, onduidelijkheden of ben je gewoon super benieuwd naar ons kampthema? Blijf dan nog 1 uurtje langer op de Chiro en kom het allemaal te weten!

 

Zo, als dit allemaal achter de rug is, komen de examens écht al dichtbij (niet om jullie stress te bezorgen ofzo) 😊.. Zet hem op, doe jullie best en aangezien ontspanning toch noodzakelijk is, hopen we jullie ook in juni nog vaak te mogen zien!

 

Veel liefs

Stéphanie en Natasha

Een gedachte over “Keti’s en Aspi’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s