Keti’s en Aspi’s


 

Dag allemaal!!

Eerst en vooral willen wij jullie allemaal een gelukkig én onvergetelijk 2017 toewensen! Vol gelach, vrolijke momenten, leuke vakanties en té gekke Chiro avonturen 🙂

Aangezien jullie awesome leiding komende maand examens heeft – Oooh 😦 – gaat deze maand er een beetje anders dan anders uitzien! Onze excuses hiervoor, maar helaas pindakaas kunnen we niet anders..

Zaterdag 7 januari
Het wordt onze eerste bijeenkomst van het jaar en wat voor een 😉 Omdat we zoveeeeel wilden doen, zullen we enkele activiteiten mixen. Kan niet slecht zijn! Heb je zin om onze snoetjes nog eventjes te zien in jullie vakantie? Dan kan je ons van 19 uur tot 21 uur komen bewonderen in de Chiro-lokalen 🙂

Vrijdag 13 januari
Eventjes komen uitblazen  na een vermoeiende week? Chiro Happy-Dorp is de place to be! Heb je nog een filmpje in je schuif liggen die je echt BAN-GEL-IJK vindt, meenemen is de boodschap! Ook vandaag meeten we van 19 uur tot 21 uur (of iets langer als de film extreeeeem lang is :))

Vrijdag 20 januari
Vandaag is het de laatste keer Chiro op vrijdag. HIP HOI! Dat wilt zeggen dat het nog een keertje doorgaat van 19 uur tot 21 uur 🙂 Wij zorgen voor een spel, jullie voor amusement en een massale opkomst, deal? Hopelijk tot dan!!

Zondag 29 januari
Vandaag worden jullie in twee groepen gesplitst! Onze oudste meisjes – Maya en Melissa – mogen vandaag eens proeven van het leiderschap en stralen voor de speelse, grappige en schattige speelclub meisjes! Hebben jullie daar nog vragen over, laat het ons dan zeker weten!
Voor de anderen voorzien wij een activiteit 🙂 We gaan een frisse neus halen dus zorg ervoor dat je zeker warm genoeg aangekleed bent 😉 Voor iedereen gaat het door van 14 uur tot 17 uur @ Chiro Happy-Dorp!

Zo dames en heer!
Dat was het alweer 🙂
Hopelijk zijn jullie vaak van de partij,
want dat maakt ons heel bij!

Veel liefs,
Steph & Tash

 

Een gedachte over “Keti’s en Aspi’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s