TOPPERS


Liefste Toppertjes,

Ein-de-lijk is het zover: De examens zijn voorbij!! Wat wilt zeggen dat we terug veel tijd hebben om meeega toffe activiteiten voor te bereiden. Hopelijk zijn jullie nog niet te hard gewend aan de rustige activiteiten van vorige maand want februari wordt stevig!

Zondag 2 februari:
Niet alleen deze maand maar ook het kamp beloofd stevig te worden maar daar hebben we natuurlijk wel monnies voor nodig. Daarom gaan we vandaag de traditionele Topper-methode om geld in te zamelen nog eens toepassen: Glas ophalen voor een vrije gift. Breng ook zeker jullie fiets mee! Chiro van 2 tot 5.

Zondag 9 februari:
Vandaag wordt een dag die jullie hopelijk nooit gaan vergeten. Een dag waar jullie aan terug kunnen denken wanneer jullie zelf ooit leiding zijn van de toekomstige Toppers. Vandaag maken jullie de première mee van een nog nooit eerder gespeelde variant van Het Maffiafspel made by Lucas himself: Het Maffiaspel X-treme. Een variant waarin we alle hoogtepunten verwerkt hebben uit de tijd dat wij zelf nog Toppers waren. Het beloofd een spectaculaire bedoening te worden (en zeker ook stevig) dus hopelijk zijn jullie vandaag met massale aantallen aanwezig! Jullie mogen weer met de fiets komen! Chiro van 2 tot 5

Zondag 16 februari:
We hebben al gemerkt dat jullie een heel hechte groep zijn en altijd (of ja meestal toch) goed samen kunnen werken. Daarom gaan we vandaag eens testen wat er gebeurt als jullie het tegen elkaar op moeten nemen. Jawel jullie hebben het waarschijnlijk al geraden, vandaag doen we een stevige laddercompetitie. Wat denken jullie: Gaat er herres van komen of niet? Chiro van 2 tot 5

Zondag 23 februari:
Vandaag is het carnaval of met andere woorden: het is geen Chiro L  Maaar als jullie ons toch niet kunnen missen kan je ons altijd komen zoeken in de stoet!!

Zo dat het stevig wordt was dus echt wel niet gelogen… Hopelijk zien we jullie weer vaak verschijnen deze maand!!

Xoxo
Lucas out

P.S. Het weekend wordt verzet maar we zijn nog op zoek naar een andere datum, als we die hebben laten we jullie wel iets weten in de Whatsapp-groep!!