TOPPERS


Dag allerleukste toppers
Eindelijk is het nieuwe chirojaar aangebroken en jullie nieuwe leiding heeft er in ieder geval al super veel zin in! Samen gaan we er een TOPJAAR van maken!!! Maar voor we daar aan beginnen krijgen jullie nog de kans om al jullie vragen aan ons te stellen op de huisbezoeken.

Als jullie graag nog eens wat meer uitleg zouden krijgen over hoe de Chiro werkt, wat we allemaal gaan doen en hoe het er in de nieuwe groep aan toe gaat of als jullie ons gewoon een beetje beter wil leren kennen, kunnen wij een keertje langskomen bij jullie thuis! Wij hebben enkele datums waaruit jullie kunnen kiezen:

  • Woensdag 12 september (vanaf 20u)
  • Donderdag 13 september
  • Maandag 17 september
  • Zaterdag 29 september (tot 20u)

Liefst ontvangen wij een mailtje (nore.vanloon@hotmail.com of jana.hens@telenet.be) met de datum die voor jullie het beste uitkomt en eventueel het uur dat het beste uitkomt en dan zullen wij binnenkort voor jullie deur staan! Natuurlijk is het huisbezoek niet verplicht maar wel zeer nuttig, zeker voor nieuwe leden!


Dag Toppers
De eerste chiromaand is weer voorbij gevlogen en hopelijk hebben jullie er even hard van genoten als wij. Ook deze maand gaan we weer veel leuke dingen doen samen. Hier een kort overzichtje:

Zondag 7 oktober
Vandaag is het jammer genoeg geen Chiro omdat heel de leidingsploeg op leidingsweekend is! En weekje tijd dus om uit te rusten op zondag, maar volgende week zien wij jullie allemaal weer graag terug verschijnen!

Zaterdag 13 oktober
Opgelet! Deze week geven we een keertje Chiro op zaterdag. We organiseren onze eerste activiteit om geld in te zamelen zodat we er een bangelijk jaar van kunnen maken en veel zotte dingen kunnen doen op kamp! We gaan snoepzakken verkopen op de meir in Antwerpen. Haal jullie verkoopcharmes al maar boven want we koppelen er ook nog een super leuk spel aan vast waar misschien wel wat snoep mee te winnen valt! We verzamelen op de chiro om 12u om de snoepzakken te vullen. Als alles goed gaat zullen we terug op de chiro zijn om 16u30! Hopelijk zijn jullie vandaag talrijk aanwezig zodat we zoveel mogelijk snoepzakken kunnen verkopen!

Zondag 21 oktober
Vandaag is het kermis op de Wildert en hier gaan we dan ook een super tof spel spelen! Welk spel is nog een verrassing, maar het belooft weer een heel leuke namiddag te worden! We verzamelen om 14u op de parking van de spar. Hier zullen we ook om 17u terug klaar staan om opgehaald te worden of om met de fiets naar huis te vertrekken! Tot dan 😊

Zondag 28 oktober
Joeppieee als laatste zondag van oktober doen we woudloperskeuken! Wie van jullie kan er het beste vuur maken? En wie kookt er het lekkerste gerecht op dit vuur? We ontdekken het vandaag op de Chiro van 14u tot 17u!

Dat was het weer voor oktober! Voor het huisbezoek of andere vragen mogen jullie ons altijd nog contacteren!
Groetjes Jana en Nore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties