TOPPERS


Beste Toppers
Wat een jaar vol leuke en geweldige momenten. Van onze laatste maand gaan we nog zeker een topper maken 😉. Maar niet getreurd want na deze maand kunnen we eindelijk beginnen aftellen naar ons super mega fantastisch geweldige kamp!!!

Zaterdag 1 juni
Vandaag maken we er een gezellige avond van met een muziekje, spelletjes en misschien nog wel wat lekkers 😋. Jullie worden verwacht van 19u-21u op de Chiro.

Vrijdag 7 juni
Paintballen, het klinkt jullie al bekend in de oren. Vanavond koppelen we er een leuk bosspel bij aan. Chiro van 19u-21u.

Vrijdag 14 juni
Kom zeker van 19u-21u naar de Chiro. Neem wat vleesjes mee of iets lekkers dat we kunnen opwarmen rond een vuurtje! (Woutloperskeuken 😉) Hmmm gezellig 🤗

Zondag 23 juni
Vandaag gaan we op daguitstap met heel de Chiro. Julie worden om 10u verwacht op de Chiro met jullie fiets! Want we gaan zwemmen in de Stok 😜. Vergeet dus zeker geen lunchpakket, zwembroek en handdoek mee te nemen. We komen om 16u terug aan op de Chiro.

Kijk eens aan, dit was het al weer. Een super leuke maand boordevol toffe activiteiten. Nu kan het aftellen echt beginnen. Hopelijk tot 9 juli, dan zien we jullie met jullie koffers verschijnen om deze in de camion te laden.
Knotsgekke chirogroetjes Nore en Jana 😎

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties