Mugshot 2022


8-9-10 april 2022

Beste leden en ouders van Chiro Happy-Dorp! Ook dit jaar organiseert onze Chiro haar feestweekend Mugshot. Via deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van al onze activiteiten en zo hopen we dat ook jullie talrijk aanwezig zullen zijn! De opbrengst gaat namelijk regelrecht naar de Chiro zodat we onze nieuwe gebouwen kunnen betalen.

Vrijdag 8 april: BBQ

Dit jaar openen we ons feestweekend voor de eerste keer met een BouwBQ! Een overheerlijke barbecue ten voordele van onze nieuwe lokalen. Iedereen is vanaf 17u meer dan welkom op onze Chiro om gezellig te komen smullen van onze vlees/veggiemenu’s. Inschrijven kan door volgend document in te vullen: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeyKF8anyB4st…/viewform. Achteraf kan je nog blijven plakken op ons gezellig terras!

Vrijdag 8 april: QUIZ

Voor de achtste keer op rij organiseert onze Chiro ook een superleuke quiz! Deze zal doorgaan op vrijdagavond 8 april in het parochiecentrum van Essen-Statie, naast het Chiroplein, vanaf 20u (deuren openen om 19u30). Je kan je ploeg inschrijven door volgend document in te vullen: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfyAMKm284…/viewform…. Niet te lang wachten, want de plaatsen zijn beperkt! We laten tot 35 ploegen toe van maximum 6 personen per ploeg.

Zaterdag 9 april: TENTFUIF

Het hoogtepunt van ons weekend is natuurlijk de tentfuif! Deze gaat door in de tent op het Chiroplein. Het concept blijft onveranderd: iedereen kan bij het binnenkomen zijn eigen Mugshot laten nemen in onze Photobooth. Om het half uur wordt er willekeurig een foto uitgekozen. Deze persoon wint een Mugshot-prijzenpakket!
De voorverkoop gebeurt dit jaar in ‘waves’. Deze worden steeds aangekondigd op ons Facebookevenement. Wave 1: €5   Wave 2: €6   Wave 3: €7

Zondag 10 april: KINDERNAMIDDAG + KUBB + FIETSTOCHT

Het feestweekend sluiten we af met activiteiten voor alle leeftijden. Het is dan geen Chiro, omdat de leiding het dan te druk heeft met de organisatie. Toch hopen we jullie allemaal deze zondag te zien op één van de activiteiten.

Kindernamiddag:

Ideaal voor de leden van 3 tot 12 jaar! Het thema van dit jaar is ‘op de boerderij’! In dit thema zullen er verschillende spelletjes voorzien worden door de keti’s van Chiro Happy-Dorp. Achteraf krijgt iedereen nog een ijsje om de dag af te sluiten. Als jullie in Chiro-uniform komen kost dit slecht €2.5, voor niet-leden vragen we €4. Voor de ouders voorzien wij een terras waar zij rustig iets kunnen drinken en eten.

KUBB-tornooi:

Ook voor de oudere leden voorzien wij een leuke namiddag. Door het grote succes van de vorige jaren, zal ook dit jaar een heus Kubbtoernooi doorgaan op het veld van Happy-Dorp. Er zal worden gestreden om de beker van ‘Kubbtoernooi Happy-Dorp 2022’. Inschrijven doe je voor 3 april door volgend document in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGiVlS3ADZB9b9DY5kxLO2fbFBiIRFy1MzTedMpvoBvdwXjg/viewform?fbclid=IwAR3x9i_YYqJedq7fn8pNHafbXmlr4fFPHaI5LmtC1Hz3zuvZy6ryHm4L-Yg

Fietstocht:

Ook hopen we op steun van ouders, grootouders, tantes, nonkels… Zij kunnen deelnemen aan onze uitgebreide fietstocht. Er is keuze tussen twee toeren: een grote toer van 30 km (€12/persoon) of een kleine toer van 15km (€10/persoon).
Onderweg worden er verschillende stopplaatsen voorzien waar jullie kunnen genieten van een hapje of drankje bij enkele restaurants en cafés. De route kan op de dag zelf worden afgehaald tussen 13u en 17u op het terrein van Chiro Happy-Dorp (Kerkstraat 62b, Essen). Eens terug aangekomen op de Chiro is er een mogelijkheid om nog na te genieten op het terras. Hier is voor de kleinsten eveneens een springkasteel voorzien. Twijfel niet langer en schrijf je in door volgend document in te vullen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmS7J9qcJAGD8_NwLFOQgX9NFICey3JKazzONmhtWDeX_z9A/viewform.

We hopen op jullie massale opkomst!

Jullie liefste leiding van Chiro Happy-Dorp

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s